JIPPO:n B Ykkösen pelit jatkuivat Lauantaina KuPS/2 vastaan.
Peli päättyi poikien hienoon voittoon 7-1 (2-0). Samalla myös sarjan kannalta tärkeä maalisuhde parani huomattavasti.
Heti pelin alusta asti JIPPO:n pojat hallitsivat peliä. Palloa liikutettiin pelaajalta toiselle hyvällä syöttöpelillä. Vastustaja taas pyrki puolustamaan koko joukkueella. Poikien hyvä alun pelinhallinta toi 6 min. vaparin n. 23 m, kun vastustaja joutui kaatamaan Aleksi Nissisen. Pallon taakse asettui Markus Swahne, joka sijoitti pallon hienosti oikeaan ylänurkkaan ja 1-0 JIPPO:lle.
Toinen maali tuli 19 min. hienon syöttöpelin jälkeen, kun Jere Kähkönen ja Abdirahman Abdalle vapauttivat Aleksi N maalintekoon, siten JIPPO johtoon 2-0. Mikä oli myös taukotulos.
Toinen puoliaika jatkui samalla lailla. JIPPO hyökkäsi ja KuPS puolusti. Maaleja alkoi sitten tulla. Ensin 51 min. Markus S pitkä kuljetus keskeltä ja 3-0. Sitten 59 min. Abe 4-0 Mapen syötöstä. Sitten heti perään kaadettiin 61 min. Veeti Lehtimäki rakkarialueella ja Mape sai viimeistellä kolmannen maalinsa rp 5-0.
Seuraava maali tuli 65 min., kun Allu pääsi laukomaan, Aben syötöstä. KuPSin maalivahti torjui pallon, mutta Veeti seurasi tilanteen hyvin loppuun asti ja laukoi pallon maaliin tilanne 6-0.
Sitten tuli pojille virhe puolustuksessa ja KuPS sai rikottua “kuparisen” tilanne 66 min. 6-1. Mape vielä kaunisteli 78 min. loppunumeroiksi 7-1. Kokonaisuutena hyvä peli.