Ottelu pelattiin aurinkoisessa säässä (+ 20⁰C) Mehtimäen tekonurmella.
Peli alkoi RoPS:n kovalla painostuksella ja pallo oli ensimmäisen kerran JIPPO-maalissa 41 sekunnin pelaamisen jälkeen. Vierailijan prässäys oli tehokasta ja kotijoukkueella oli suuria vaikeuksia oman pelin  avaamisensa kanssa. Seuraava tilastomerkintä tuli 8 minuutilla, kun RoPS rakensi kauniin hyökkäyksen oikealta laidalta ja kova keskitys tavoitti oikea-aikaisesti tilanteeseen rynnineen Jarkko Luiron toisen kerran ja tilanne 0 – 2. Tämän jälkeen JIPPO alkoi myös saada omia hyökkäyssommitelmiaan toimimaan ja tilanteita syntyi myös vierailijan kenttäpäätyyn. Sitten kotijoukkueen toivo heräsi, kun Markus Swahne onnistui katkaisemaan RoPS:n puolustuksen kierrätyksen ja parin harhautuksen jälkeen ampui pallon puolustajan kautta maaliin 1 – 2. JIPPO pystyi kavennuksen jälkeen rakentelemaan tilanteita ja tasoitus tulikin rangaistuspotkusta, jonka Eemi Porento toimitti varmasti maaliin. Tauolle mentiin tilanteessa 2 – 2.
JIPPO tuli toiselle puoliajalle voitontahtoisena ja hallitsi kenttätapahtumia. Kotijoukkueella oli useita hyviä maalipaikkoja kunnes viimein 33. minuutilla JIPPO sai vapaapotkun rangaistusalueen rajalta, josta Jere Hiltunen veti kierteisen vedon muurin ohi vasempaan alakulmaan siirtäen JIPPOn johtoon 3 – 2. Tämän jälkeen RoPS pääsi taas paremmin peliin mukaan ja vaarallisia tilanteita tuli myös kotijoukkueen maalille. Uhrautuvalla puolustamisella näistä kuitenkin selvittiin 72 minuutille saakka, jolloin RoPS:n Luiro onnistui hattutempussaan ja tasoitti pelin 3 – 3. JIPPO osoitti taistelutahtoaan ja painoi tilanteita taas vierailijan päätyyn ja ottelun huipennus tuli lisäajalla, kun ensin Joona Pussinen riisti pallon puolustajalta, pelasi sen Markus Swahnelle rangaistusalueen rajalle, jonka jälkeen Markus vapautti Jere Hiltusen viimeistelemään voitto-osuman 4 – 3. Tasaisesta pelistä JIPPOlle riemukas voitto ja taistelu sarjan kärkitiloista jatkuu tasaisena! Loistava taistelu pojat!!!