JIPPO ei jättänyt JoPS:lle mahdollisuuksia kauden toisessa kohtaamisessa. Taukonumerot 0-1 vaihtuivat toisella jaksolla lopulta selvään 0-3 -voittoon. Maalintekijöinä toimivat Elias Tolvanen, Aapi Helvelahti ja Aapo Makkonen.
Ottelun tempo jäi varsinkin alussa erittäin matalaksi, joka sopi varmasti paremmin JoPS:lle. JoPS saikin luotua ottelun ensimmäisen vaarallisen maalipaikan, mutta jälleen vahvan ottelun pelannut Paavo Jarva selvitti tilanteen vastaantulollaan. Tämä jäikin lopulta JoPS:n parhaaksi paikaksi koko ottelussa, ja pelin kuluessa JIPPO käänsi otetta yhä vahvemmin itselleen. JIPPO vyörytti hyökkäyksiä etenkin laitojen kautta, mutta pallot eivät maalin edessä pomppineet maaliin saakka.
JIPPO:n avausmaali syntyi puolen tunnin kohdalla: Aapo Makkonen voitti pääpallon keskialueella, josta Elias Tolvanen karkasi läpiajoon. Tolvanen nosti pallon yli JoPS-vahti Jussi Nevalaisen siirtäen JIPPO:n ansaittuun johtoon. Enempää maaleja ei ensimmäisellä jaksolla nähty, ja näin tauolle siirryttiin JIPPO:n maalin johdossa.
Toisen jakson alussa JIPPO hieman passivoitui, ja JoPS pääsi paremmin peliin kiinni. Varsinaisia maalipaikkoja tai edes vaarallisia hyökkäyksiä joukkue ei kuitenkaan kyennyt luomaan. Toista jaksoa oli pelattu vajaat puoli tuntia, kun ottelu ratkesi lopullisesti. Lyhyenä pelatun kulman jälkeen Aapi Helvelahti puski tolpan kautta sisään, ja JIPPO siirtyi kahden maalin johtoon. Vielä viimeisillä minuuteilla Aapo Makkonen viimeisteli JIPPO:lle kolmannen maalin ja sinetöi loppulukemat.
Voitolla JIPPO nousi sarjassa kolmanneksi, ja toinen sija on edelleen mahdollinen. Jäljellä sarjassa on vielä kolme ottelua: JIlves kotona, JPS vieraissa ja päätöskierroksella Villiketut kotona. Sitä ennen hyvävireinen JIPPO pelaa vielä Respect Suomen Cupin ottelun Klubi 04:sta vastaan. Tuo ottelu pelataan jo tulevana keskiviikkona klo 17 keskuskentällä.

JoPS – JIPPO 0-3 (0-1)
32′ 0-1 Elias Tolvanen
72′ 0-2 Aapi Helvelahti
90′ 0-3 Aapo Makkonen
JIPPO: Paavo Jarva; Aapi Helvelahti, Topi Sormunen, Johannes Mononen (28. Tuomas Kettunen); Teemu Hallikainen, Miika Vainikainen (77. Abdalle Abdirahman), Miko Mäkirinne, Olli Muttonen, Aapo Makkonen; Elias Tolvanen (84. Joona Pussinen), Jere Kähkönen (73. Nelson Appiah)