JIPPO solmi 7 uutta pelaajasopimusta – edellisen kauden runko jatkaa Jipossa

JIPPO solmi tänään 7 uutta pelaajasopimusta. Nyt solmittujen sopimusten myötä JIPPOlla on kasassa ensi kesäksi 17 pelaajasopimusta.

Sopimuksen allekirjoittivat joukkueen kokeneempaan kaartiin kuuluvat pelaajat Topi Sormunen, Aapi Helvelahti, Teemu Hallikainen, Aapo Makkonen, Elias Tolvanen, Paavo Jarva sekä paluun JIPPOon tekevä Miko Mäkirinne. Viime viikolla JIPPO:n kanssa sopimuksen tehneen Antti Åken lisäksi JIPPO paidassa pelaa jo viime kesänä edustusjoukkueessa esiintyneet yhdeksän oman juniorimyllyn läpikäynyttä nuorta pelaajaa.

Joukkue alkaa olla valmiina taistelemaan ensi kauden paikallispeleistä ja noususta sarjaporrasta ylemmäs. JIPPO katsastaa joulukuun ajan muutamaa Try-Outilla olevaa kokeneempaa pelaajaa sekä omaa junioria. Jipon tavoitteena on tehdä vielä 6-8 pelaajasopimusta tammikuun alkuun mennessä. Etenkin hyökkäyspäähän etsitään vielä lisää vahvistusta ja tulivoimaa.

”Hienoa, että näiden solmittujen sopimusten myötä joukkueen runko alkaa olla kasassa ja viime kaudella JIPPOa edustaneet pelaajat haluavat jatkaa pelaamistaan JIPPOssa myös tulevalla kaudella”. Iloitsee päävalmentaja Jouni Lehtimäki.

Valmistautuminen tulevaan kauteen on alkanut marraskuun alussa. Tammikuun alusta lähtien harjoitusmäärät tuplaantuvat ja harjoitusryhmä kostuu pääosin vain sopimuspelaajista. Tavoitteena on olla valmiina heti kauden alusta.

Haasteena on talviharjoittelumahdollisuudet Joensuussa. Ensi syksynä valmistuva jalkapallohalli on merkittävä ja tervetullut lisä joensuulaisella jalkapallolle.

JIPPOn sopimuspelaajat kaudelle 2017 (Tilanne 29.11.2016)

Antti Åke

Paavo Jarva

Topi Sormunen

Aapi Helvelahti

Miko Mäkirinne

Elias Tolvanen

Teemu Hallikainen

Aapo Makkonen

Markus Swahne

Joona Pussinen

Jere Kähkönen

Oskari Ikonen

Johannes Närhi

Tuomo Tolonen

Jussi Tolonen

Abrirahman Abdalle

Aleksi Nissinen