JIPPO nousi ensimmäisen jakson ahdingosta toisella jaksolla, ja taisteli lopulta pisteen sarjakärki Klubi 04:n vieraana. Loppulukemat kamppailussa kirjattiin lopulta 2-2.
Ottelun alussa näytti siltä, että JIPPO:lle on luvassa erittäin hikinen ilta. Jo ensi minuuteilla pallo kävi kertaalleen JIPPO-maalissa, mutta tilanne vihellettiin lopulta paitsioksi. Toistamiseen pallo löysi tiensä JIPPO:n verkkoon kuudennella minuuteilla, ja tällä kertaa maali hyväksyttiin. Vain hetkeä myöhemmin Nathan Stockie venyi upeaan torjuntaan, kun Klubin hyökkääjällä oli jo tyhjä maali edessään.
Jakson puolivälissä JIPPO nousi tasoihin: Jakeem Johnson laukoi rangaistusalueen ulkopuolelta pallon vastustamattomasti Klubin verkkoon. Valitettavasti ilo jäi lyhytaikaiseksi, sillä jo seuraavalla minuutilla Klubi iski toisen maalinsa: kapteeni Antti Åke ohjasi pallon epäonnekkaasti omaan maaliin. Näissä lukemissa siirryttiin myös puoliajan viettoon.
Toiselle jaksolle JIPPO vaihtoi hieman taktiikkaa ja toi kentälle Risto Kahelinin toiseksi hyökkääjäksi. Muutos toimi, sillä JIPPO pääsi huomattavasti paremmin Klubin pallonhallintaan kiinni ja pystyi kontrolloimaan peliä. Kello kävi 70. minuuttia, kun JIPPO tasoitti: Johnson laukoi terävästi, ja pallo kimposi Klubin maalivahdin torjunnasta Teemu Hallikaista kohti. Hallikainen pääsi puskemaan pallon vapaasti maaliin tasoittaen ottelun.
Molemmilla joukkueilla oli ottelun lopulla vielä erinomaisia paikkoja ottelun ratkaisemiseksi. JIPPO:n parhaat paikat siunaantuivat Rony Huhtalalle, jonka laukaus osui tolppaan, ja Hallikaiselle, jonka ohjaus painui niukasti yli maalin. Lisämaaleja ei kuitenkaan nähty, joten pisteet tasattiin lukemin 2-2. Varsinkin ensimmäiseen jaksoon peilaten JIPPO voi olla tyytyväinen pisteeseen.
Seuraavan kerran JIPPO pelaa ensi viikon sunnuntaina kotona, kun vieraaksi saapuu sarjajumbo FC Myllypuro Helsingistä-

Klubi 04 – JIPPO 2-2 (2-1)
6′ 1-0 Lassi Lappalainen
23′ 1-1 Jakeem Johnson
24′ 2-1 Oma maali
70′ 2-2 Teemu Hallikainen
JIPPO: Nathan Stockie; Nuutti Tykkyläinen, Aapi Helvelahti, Antti Åke, Roope Keskitalo (59. Jere Kähkönen); Segun Ikudehinbu; Teemu Hallikainen, Olli-Pekka Saarinen (46. Risto Kahelin), Miko Mäkirinne, Jakeem Johnson; Rony Huhtala