JIPPO:n eilinen ottelu FC Myllypuroa vastaan ei sujunut vierasjoukkueelta erityisen hyvin, mutta lopputulos maistui sitäkin maukkaammalta. Molemmat JIPPO:n maalit viimeistellyt Miko Mäkirinne pamautti vapaapotkun aivan ylänurkkaan, kun ottelun lisäaikaa oli pelattu jo kuusi minuuttia.
JIPPO lähti otteluun lukuisten poissaolojen myötä varsin uusitulla kokoonpanolla, ja pelkästään puolustuslinjassa oli kolme uutta miestä edellisiin otteluihin nähden. Nuutti Tykkyläinen pelasi vahvan debyytin vasempana puolustajana, ja Teemu Hallikaisen toppariparina pelannut Valtteri Nykänen toi kaivattua pääpelivoimaan puolustuksen keskustaan. Ottelun alku olikin JIPPO:n osalta hieman hermostunutta peliä, ja Myllypuro hallitsi ensimmäistä jaksoa. Sergei Jegorov pääsikin siirtämään pehmeästi puolustetun tilanteen päätteeksi kotijoukkueen tauolle maalin johdossa.
Toiselle puoliajalle asteli huomattavasti latautuneempi JIPPO. Miko Mäkirinne avasi maalihanat jo neljän minuutin pelin jälkeen upealla yksilösuorituksella. Maalin jälkeen näytti siltä, että ottelu kääntyy JIPPO:lle, mutta toisin kävi: vajaan 70 minuutin kohdalla Jegorov iski illan toisensa, kun miehen antama vapaapotku otti kimmokkeen muurista ja painui JIPPO-maalin alanurkkaan.
Myllypuron toisen maalin jälkeen JIPPO ei saanut luotua vaarallisia maalipaikkoja, ja näytti jo vääjäämättä siltä, että pisteet jäävät Myllypuroon. Lisäaikaa oli pelattu viisi minuuttia, kun Joensuussakin aikanaan pelannut Sampha Kamara potkaisi täysin turhassa tilanteessa Jakeem Johnsonia polvitaipeeseen. Hyvin hereillä ollut linjamies näki tilanteen, ja Kamara passitettiin suihkun puolelle toisella keltaisella kortilla. Reilusta 20 metristä tullutta vapaapotkua asteli antamaan Mäkirinne, jonka jalka ei tutissut, vaan hän pamautti upean laukauksen aivan ylänurkkaan. Ottelu päättyi tähän, ja kenttätapahtumiin nähden tasapeli maistui voitolta.
Seuraavan kerran JIPPO pelaa jo perjantaina Joensuussa, kun niin sanotussa “rokkipelissä” vastaan asettuu FC Futura. Ottelu alkaa klo 18:30.

FC Myllypuro – JIPPO 2-2 (1-0)
17′ 1-0 Sergei Jegorov
49′ 1-1 Miko Mäkirinne
69′ 2-1 Jegorov
90+6′ 2-2 Mäkirinne
JIPPO: Nathan Stockie; Nuutti Tykkyläinen, Teemu Hallikainen, Valtteri Nykänen, Roope Keskitalo; Miika Vainikainen; Aapo Makkonen (46. Segun Ikudehinbu), Miko Mäkirinne, Jakeem Johnson; Rony Huhtala, Risto Kahelin