JIPPO jatkoi tänään maanantaina harjoitusotteluitaan Jyväskylässä, jossa Vehkahallissa pelatussa ottelussa vastaan asteli samassa lohkossa Jipon kanssa tulevana kesänä pelaava FC Vaajakoski. Ottelu päättyi mukavasti Jipon 0-2 (0-0) -vierasvoittoon. Maalittoman ensimmäisen puoliajan jälkeen Jippo onnistui toisella jaksolla kaksi kertaa maalinteossa, molemmat maalit viimeisteli hyökkääjä Irakli Sirbiladze.
Ottelu alkoi Jipon osalta paremmin kuin viikon takainen Sudet- ottelu. Ensimmäisten kaksinkamppailujen ja muutaman minuutin pelin jälkeen pallonhallinta kääntyi lievästi Jipolle. Jippo rakenteli peliään halliten etenkin keskikenttää, jonka kautta peli kääntyi puolelta toiselle. Tämä kierrätys ei toki tapahtunut riittävän korkealla, että se olisi tuottanut maalipaikkoja. Jippo sai parhaat paikkansa ensimmäisellä jaksolla, kun puolustuslinjassa pelannut Aapi Helvelahti pääsi kokeilemaan kahdesta eri kulmapotkusta, mutta molemmat yritykset painuivat yli maalin. FCV ei saanut myöskään Jipon maalilla pelannutta Jirko Sorsaa kunnolla torjuntatöihin, sillä Toni Järvisen rangaistusalueen ulkopuolelta lähtenyt laukaus painui hieman ohi maalin takakulman. Ensimmäisellä jaksolla Tommi Tainio loukkaantui lievästi, mutta Miika Vainikainen pääsi nopeasti peliin hyvin mukaan.
Toinen jakso ja sen alku oli ensimmäisen jakson tavoin tasaista, mutta lievää Jipon hallintaa. Mitä pidemmälle jakso eteni, niin FCV:n pakka alkoi valua alemmas heidän maalinsa lähelle. Tämän myötä Jippo alkoi saada pallonkierrätystään vaarallisemmalle alueelle lähemmäs vastustajan maalia. Jere Kähkönen toi vaihdosta lisää virtaa Jipon peliin, joka konkretisoitui maaliksi ajassa 65 minuuttia. Loistavan ottelun pelannut Miko Mäkirinne ja Teemu Hallikainen pelasivat vasemmalla Hallikaisen oikean jalan vapaaksi, jonka seurauksena Sirbiladze puski pallon vaivoin yli maaliviivan. Siitä, oliko pallo todella maalissa, voidaan olla montaa mieltä. Tämän jälkeen Jippo jatkoi pelaamista hyvällä tasolla, mutta FCV pääsi muutaman kerran iskemään vaarallisesta vastaan. Juuso Haapasaari oli lähellä tasoittaa ottelun hänen unohduttuaan täysin vapaaksi maalin eteen, mutta Sorsa torjui ensimmäisen yrityksen ja toinen kokeilu lipsahti ohi. Jippo lisäsi johtoaan ajassa 75 minuuttia, kun Mäkirinne pujotteli kahden FCV-puolustajan välistä ja syötti Sirbiladzen viimeistelemään ottelun toisen osumansa. Ottelun lopussa Vainikainen ja myöskin vaihdosta sisään tullut Aleksi Nissinen laukoivat molemmat tolppaan, mutta ottelu päättyi ansaittuun Jipon 0-2 -voittoon.
Ennakossa tänään jälleen pitkästä aikaa pelannut Timo Tahvanainen kaipasi tästä ottelussa ”ehjää ysikymppiä”. Tämä onnistui ottelun alkua lukuun ottamatta hyvin, ja FCV:n jalka alkoi luvalla sanoen hieman painaa ottelun viimeisen vartin aikana. Ottelussa lämmitti voiton lisäksi hyvä pelillinen ilme, Tahvanaisen onnistunut paluu pelikentille sekä jälleen maalinteossa onnistunut Sirbiladze. Tästä jatketaan kohti lauantain KOTIOTTELUA, jossa vastassa on Iisalmen PK-37.

Avaus: Sorsa; Helvelahti, T. Kettunen, T. Tolonen; Hallikainen (69´ Nissinen), S. Kettunen (83´ Naakka), Tainio (26´ Vainikainen), Tahvanainen (83´ Appiah); Mäkirinne; Abahassine (60´ Kähkönen), Sirbiladze (83´ Niemeläinen). Vaihdossa: Eklund, J. Tolonen.