Jippo otti Regions` Cupin kolmannella kierroksella voiton Toivalan Urheilijoista lukemin 3-0 (2-0). Ottelu ei ollut parasta peliä punapaidoilta, mutta tärkein eli jatkopaikka oli koko ajan omissa käsissä. Ainoastaan alun sekava koko joukkueen puolustuspeli loi hetkittäin pientä paniikkia kotijoukkueen maalille. Jipon maalit merkattiin Antti Åkelle, Erkka Sjöblomille ja Aapi Helvelahdelle.
Alussa näytti siltä, ettei Jippo ollut mukana aivan täydellä tekemisen meiningillä. ToU sai rakenneltua muutamia hyviä hyökkäyksiä, joista yhden päätteeksi tarvittiin maalilla nollapelin pelannutta Paavo Jarvan näyttävää torjuntaa. Mitä pidemmälle jakso eteni, niin sitä paremmaksi Jipon peli muuttui. Mitään kaunista peli ei kuitenkaan missään vaiheessa ollut. Ajassa 26 minuuttia Jippo sai kulman, joka pomppi Topi Sormusen ja Erkka Sjöblomin päiden kautta maalin takatolpalla kytänneelle Antti Åkelle. Maali oli juuri sen näköinen kuin koko joukkueen pelikin, sillä Åke runnoi pallon maaliin vasta kolmannella yrittämällään. Jakson lopulla ajassa 44 minuuttia Zakaria Abahassine ja Sjöblom pääsivät vielä ylivoimahyökkäykseen, jossa Zakke syötti Erkan vapaaksi rangaistualueen sisään. Sjöblom jatkoi Kuopiossa alkanutta maaliputkeaan sijoittaen pallon maalin takanurkkaan. Tauolle siis mentiin 2-0 –lukemissa.
Toinen jakso oli pelillisesti parempi kuin ensimmäinen, mutta silti Tou puolusti ja ajoittain myös pelasikin mallikkaasti. Maalipaikoille saakka vierasjoukkueen tekeminen ei kuitenkaan riittänyt. Teemu Hallikaisen ja Aleksi Nissisen sisääntulojen myötä Jippo sai hieman pidempiä hyökkäyksiä ja peliä käännettiin enemmän puolelta toiselle. Kymppipaikalle toiselle jaksolle siirretty Markus Swahne oli rakentelemassa Jipon hyökkäyspään pelaajille monia maalipaikkoja, mutta tällä kertaa ruuti oli märkää. Pelikellon näyttäessä jo lähes täyttä aikaa ottelu ratkesi lopullisesti, sillä Aapi Helvelahti nousi topparin tontilta aina rangaistusalueelle saakka sijoittaen pallon oikealla jalallaan tyylikkäästi etunurkkaan. Maaliin syötön antoi vasemmalle laidalle pystyyn juossut Swahne.
Vaikka tulos ottelusta oli varmasti tyydyttävä, niin joukkue ei ollut tyytyväinen päivän pelilliseen antiin. Koko joukkueen pelaaminen ei ollut ehjää kumpaankaan suuntaan, mutta se riitti silti tuomaan Paavo Jarvalle nollapelin. Tavoitteena oli ottaa jatkopaikka ja sen joukkue onnistui tekemään, tästä on siis hyvä jatkaa. Jippo jatkaa tietään Regions` Cupin neljännelle kierrokselle, joka arvotaan 16. toukokuuta.

Avaus:
Henkilön JIPPO Joensuu kuva.
Vaihdot:
46′ Erkka Sjöblom -> Teemu Hallikainen
63′ Nelson Appiah -> Aleksi Nissinen
86′ Elias Tolvanen -> Aapo Makkonen