JIPPO käynnistää vuoden 2017 vapaaehtoishaun, jonka tavoitteena on kehittää seuran toimintaa kokonaisvaltaisesti. Tarjolla on monipuolisia tehtäviä  muun muassa ottelutapahtumajärjestämisen, mediatiimitoiminnan, joukkueiden taustojen ja seuran hallinnon puolelta.
Koko vuoden kestävien tehtävien lisäksi tarjolla on erillinen talkooryhmä. Talkooryhmän idea on, että seura ilmoittaa aina kun tarvitaan ylimääräistä  apua ja talkoolainen voi  aina erikseen päättää osallistumisestaan.  Tarkoituksena onkin tarjota kaikille vapaaehtoisille sopivia tehtäviä omien mahdollisuuksien mukaan.
Vapaaehtoistoiminta tarjoaa osallistujille monipuolisia etuja mm. mahdollisuuden katsoa kotiotteluita omien tehtävien ulkopuolella ja seuran erikoistilaisuuksiin sisäänpääsyn kauden aikana. Lisäksi vapaaehtoistyö itseä kiinnostavassa tehtävässä on hyvä työnäyte aktiivisuudesta ansioluetteloon, josta voi olla hyötyä tulevaisuudessa. Tämän kaiken lisäksi pääset osalliseksi seurayhteisöön, jossa on tilaa kaikenlaisille ihmisille!
– JIPPO on jo 15 vuoden ikään tullut seura ja vapaaehtoistoiminnan kehittäminen on meille äärimäisen tärkeä askel kohti parempaa seurayhteisöä. Vapaaehtoishaun tarkoituksena on saada  ihmiset osallistumaan seuratoimintaan omien taitojen ja mieltymyksien mukaisesti. Toivottavasti mahdollisimman moni paikallisen jalkapallon ystävä aktivoituu nyt, sillä vain yhdessä tekemällä asioita saadaan eteenpäin, kertoo JIPPO:n puheenjohtaja Jorma Karttunen.
Vapaaehtoishaku on nyt auki, käy katsomassa kaikki vapaaehtoisten edut, edellytykset ja vapaana olevat tehtävät ja ilmoittaudu mukaan!
Vapaaehtoishaku >>
Lisätietoja:
Jorma Karttunen
Puheenjohtaja, JIPPO ry.
puh. 050 361 7542
jorma.karttunen@vetrea.fi