Tässä ajellaan kotiin päin pelireissulta Jyväskylästä. Jipon B1 sarjapelit jatkuivat vieraspelillä JJK vastaan. Kotijoukkue vei voiton 4-1 (3-0).
Peliin lähdettiin vaikeista lähtökohdista. Joukkueesta oli paljon pelaajia pois. Laskutavasta riippuen, niin viisi kevään aloituskokoonpanon pelaajaa ja lisäksi vielä neljä pelaajaa, jotka ovat olleet mukana kevään B1 peleissä oli pois miesvahvuudesta. Se on aika paljon yhdelle joukkueelle.
Ensimmäinen puoliaika alkoi tasaisesti, mutta harmittavasti harhasyötön jälkeen JJK pääsi helposti 1-0 johtoon kuudennella minuutilla. Muutenkin erästä puuttui Jippolainen taisteluhenki. Tämän jälkeen peli jatkui JJK hallitessa pelitapahtumia. Seuraavat maalit tuli 18 min. ja 23 min. Erätauolle mentiin JJK johtaessa 3-0.
Tauolla puhuttiin Jippolaisesta taistelusta ja joukkueena pelaamisesta. Niitä lähdettiin parantamaan toiselle puoliajalle. Siinä myös onnistuttiin, pojat hallitsivat selvästi erän alkupuolta. Pelitapahtumissa oltiin nyt terävämpiä kuin vastapuoli. Jipon maalin järjesteli Joona Pussinen, joka syötti erinomaisen pystypallon JJK:n puolustuslinjan taakse. Jere Kähkönen kiitti tarjoilusta ja nosti pallon hienosti maalivahdin yli JJK:n maaliin 62min. Tästä peli jatkui tasaisesti, mutta JJK kaunisteli lukemia vielä ja toinen puoliaika tasan 1-1. Selvä parannus pojilta ensimmäiseen puoliaikaan verrattuna, mutta lopputulos selvästi kotijoukkueelle 4-1.
Taistelu jatkuu kahden viikon päästä. Seuraava B1 peli on La 6.6. kotona Mehtimäellä RoPS (Rovaniemeltä) tulee silloin vastaan.