JIPPO on tehnyt uuden pelaajasopimuksen loppukaudeksi 2020, kun puolustaja/keskikenttäpelaaja Jordi Lahnalakso (26) liittyy tästä hetkestä eteenpäin joukkueen vahvuuteen. Jordi on syntynyt Mallorcalla ja pelannut siellä aina 19-vuotiaaksi saakka CD Son Cladera nimisessä joukkueessa korkeimmillaan Espanjan miesten neljänneksi korkeinta sarjatasoa. Lahnalakso muutti vuonna 2013 Suomeen, ensimmäinen seura oli SJK akatemia 2014 ja 2015. Tämän jälkeen miehen tie vei armeijan vuoksi Kajaaniin ja myös pelipaita vaihtui neljän kauden ajaksi AC Kajaaniin. Vuosien 2016-2019 aikana Jordi pelasi kaksi kautta kakkosta ja kaksi kautta Ykköstä. Jordi aloitti juuri opinnot Karelia Ammattikorkeakoulussa.

– Isot kiitokset päävalmentaja Jussille, joka halusi minut mukaan vielä tässä vaiheessa kautta. Ilomielin hyppään mukaan auttamaan joukkuetta sen tavoitteissa tämän loppukauden ajan. Aloitin nyt koulun Joensuussa, joten JIPPOssa pelaaminen myös jatkossa kiinnostaa minua.

Päävalmentaja Jussi Leppälahti on tyytyväinen tehtyyn sopimuksen Lahnalakson kanssa, joka oli JIPPOn testissä jo talvella. Silloin sopimukseen ei vielä päästy.

– Joukkueemme arvot ovat kollektiivisuus, asenne, halu oppia ja kehittyä. Näihin arvoihin sopiva pelaaja asuu Joensuussa, joten tottakai halusimme Jordin mukaan joukkueeseen. Paikalliset pelaajat ovat kiinteä osa JIPPOn urheilustrategiaa. Jordi tuo vaihtoehdon oikean puolustajan paikalle, vaikkakin pystyy pelaamaan myös keskikentällä. Olemme todella tyytyväisiä jokaisen pelaajamme panokseen tähän saakka, ja tarvitsemme jokaisen suurta panosta jatkossakin. On hyvä asia, kun joukkueeseen tulee lisää positiivista kilpailua pelipaikoista.

Jordin pelilupa on kunnossa ja mies on käytettävissä heti seuraavassa vierasottelussa ensi keskiviikkona JJK:ta vastaan.

TERVETULOA JORDI!