Ensi viikon maanantaina (3.12.) alkaa hallitalkoot Rantakylässä ja vuoroja on varattu varsinkin alkupäästä hyvään tahtiin. Kaikista talkoovuoroista on nyt täynnä noin neljäsosa eli vielä on iso lisätarve talkoolaisille. Pyydämmekin nyt Teitä, Jippo edustuksen seuraajat ja katsojat, mukaan talkoisiin sankoin joukoin! Halliyhtiö kysyy omistajaseurojen lisäksi myös muita alueen seuroja mukaan hallitalkoisiin. Halli valmistuu sitä nopeammin mitä enemmän talkoolaisia vuoroilla on ja mitä nopeammin saamme talkoot kokonaisuudessaan tehtyä!
Työt ei vaadi talkoolaiselta erikoisia taitoja tai välineitä, vaan työnohjaus, välineet ja ohjeet tekemiseen tulee hallivalmistaja Saltexilta. Tärkeintä on pukeutua sään mukaan sopivaan varustukseen. Työt hallitalkoissa tulee olemaan suurilta osin kantamista, muttereiden ja ruuvien kiristämistä sekä hallikankaiden levittämistä. Halliyhtiö maksaa 30€ talkoovuorosta talkoovuorolaisen edustamalle joukkueelle!
Tervetuloa tekemään yhdessä yhteistä jalkapallohallia Joensuuhun!
Ilmoittaudu hallitalkoisiin tästä:
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1G-mIhb1RxLgwOT5gQs_uCn-U-yhtD5i3iDyfReN2NM8/edit#gid=895695577
HUOM! Vuorojen henkilömääriä ja päivämääriä saatetaan joutua vielä muokkaamaan sään, rakentajan aikataulun ja tavaroiden toimitusaikojen vuoksi. Mahdolliset muutokset päivitetään oheiseen talkoovuorotaulukkoon heti kun niistä saadaan enemmän tietoa.