Jippo on tehnyt kautta 2018 koskien ensimmäiset sopimukset. Joukkueen päävalmentajana toimii tulevallakin kaudella kahden edellisen kauden tavoin Jouni Lehtimäki. Lehtimäen sopimus on yksivuotinen.
– Ensimmäinen ajatus kauden päättymisen jälkeen oli, että nyt on aika vetää happea ja tehdä jotain ihan muuta. Seuran lähestyessä sopimuksen jatkamisen suhteen ja seuran positiivinen viesti siitä, että joukkueen menestymiselle Kakkosessa tarjotaan mahdollisimman hyvät edellytykset, vakuuttivat ja saivat mielenkiintoni heräämään. Merkittävin asia jatkon suhteen oli kuitenkin halu jatkaa joukkueen kanssa, jossa kuluneella kaudella oli paras yhteishenki, ilmapiiri ja innostus menestyä, mitä missään joukkueessa tai seurassa olen itse kokenut. Nyt katse on suunnattu kohti ensi kautta ja joukkueen rakentaminen on hyvässä vauhdissa. Ilahduttavaa on se, että lähes kaikki kuluneen kauden pelaajat olisivat kiinnostuneita jatkamaan Jipossa. Siitä tilanteesta on hyvä lähteä rakentamaan joukkuetta. Muutama vahvistus joukkueeseen tullaan hankkimaan ja sen suhteen asiat ovat vireillä. Intoa puhkuen odottelen, että päästään aloittamaan treenaaminen, kommentoi Lehtimäki sopimustaan.
Lehtimäen lisäksi Jipon edustusjoukkueessa jatkavat samat taustahenkilöt kuin kahdella edelliselläkin kaudella. Joukkueenjohtajina jatkavat Antti Tolonen ja Rauno Vainikainen. Joukkueen huoltajana jatkaa Antti Salmi. Jipon puheenjohtaja Jorma Karttunen kommentoi syntyneitä sopimuksia seuraavasti.
– Olemme erittäin tyytyväisiä siihen, että ”Jone” jatkaa päävalmentajana. Joukkueenjohto ja huolto ovat myös vahvasti sitoutuneet tekemiseen. Tällä hetkellä joukkueessa on vahva positiivinen kehittymisen vire päällä. Valmennusta tullaan vahvistamaan kakkosvalmentajalla. Pelaajasopimuksista suurin osa pyritään tekemään lokakuun aikana, valottaa Karttunen seuran suunnitelmia.
Lehtimäki, Tolonen, Vainikainen ja Salmi. Tervetuloa Jippoon myös kaudelle 2018!
 
Jouni Lehtimäki
Pelaajana
Ykkönen: Kultsu ja VarTP
Kakkonen: JiiPee, Ratanat, JIPPO ja LehPa
Juniorivuodet: Kuusysi
Valmentajana
2016- JIPPO Joensuu
2013-2014 JIPPO B-juniorit
2008-2015 JIPPO-juniorit (2000-ikäluokan valmentaja)
2002(syksy) JIPPO Joensuu