fbpx

Jippo on kirjoittanut kautta 2019 koskevan sopimuksen uuden päävalmentajan kanssa. Tulevalla kaudella Jipon valmennuksesta vastaa Espoosta kotoisin oleva Jussi Leppälahti (32). Leppälahden sopimuksessa on optio myös kaudesta 2020.

– Kun seuran kanssa alettiin keskustelemaan, tuli selväksi, että Jippo on erittäin mielenkiintoinen seura. Seuraa johdetaan terveellä tavalla, ja näen paljon aitoa halua saada hienoja asioita aikaan. Olosuhteet paranevat uuden hallin myötä ja seura on täynnä hyviä ihmisiä. Huomasimme seuran kanssa, että molemmilla osapuolilla on halu kehittyä edelleen ja jaamme samanlaisia arvoja ja samanlaista intohimoa. On hieno fiilis päästä osaksi Jipon mahtavaa tarinaa, kommentoi Leppälahti omia fiiliksiään.

Jipon valmennuksesta kaudet 2016-2018, eli tälläkin hetkellä, vastaava Jouni Lehtimäki saa uudelta päävalmentajalta arvostusta. Lehtimäki valmensi Jipon sarjanousuun Kolmosesta Kakkoseen viime kauden päätteeksi, ja tällä kaudella ennen viimeistä kierrosta Jippo omaa viidenneltä sijaltaan edelleen teoreettiset mahdollisuudet voittaa sarja. Eroa sarjaa johtavaan Myllykosken Palloon on vain 3 pistettä.

– Olen katsonut tämän kauden kaikki ottelut videolta, ja nyt livenäkin näin muutaman pelin. Täytyy sanoa, että Jouni Lehtimäki on tehnyt mahtavaa duunia päävalmentajana. Hän on luonut erinomaiset pohjat edustusjoukkueeseen ja tehnyt pelaajien kanssa loistavaa duunia. Sitä työtä on upeaa päästä jatkamaan, painottaa Leppälahti.

Pääasiassa Espoossa ja Helsingissä vaikuttanut Leppälahti ei ole tuttu nimi valmentajana täällä susirajalla, joten miehen metodit tuovat varmasti seuraan ja joukkueeseen paljon uutta.

– Luotan omassa työssäni ahkeruuteen ja asenteeseen. Minulle on tärkeää, että haluamme jatkuvasti joukkueena kehittyä laadukkaan harjoittelun ja arjen kautta. Haluan, että löydämme yhdessä pelaajien kanssa meille sopivan tavan harjoitella ja pelata, joka vie meitä eteenpäin. Pelaajat ovat tämän show’n päätähdet, joten olen innoissani, kun pääsen marraskuussa auttamaan heitä kehittymään, muotoilee viime kaudella Englannissa juniorivalmentajana toiminut Leppälahti.

Jippo tunnetaan asennetta ja tunnetta korostavana seurana, mikä on näkynyt joukkueen edesottamuksissa aina perustamisvuodesta 2001 saakka. Nämä asiat tulevat olemaan aivan yhtä isossa roolissa jatkossakin.

– Haluan, että joukkueeni taistelee jokaisesta pallosta ja jättää aivan kaikkensa kentälle joka kerta, kun se pelaa futista. Emme voi menettää pisaraakaan siitä periksiantamattomasta Jippo-asenteesta, joka on tämän seuran kivijalka. Se, meneekö pallo ensi kaudella maaliin tai estetäänkö vastustajaa tekemästä maaleja, ei riipu yhdestä yksittäisestä valmentajasta tai pelaajasta. Se riippuu jokaisesta jippolaisesta. Päävalmentajasta, valmennustiimistä, joukkueenjohtajasta, huoltajasta, johtokunnasta, vapaaehtoisista, pelaajista, kioskimyyjistä, junioreista ja heidän vanhemmistaan, kannattajista… koko Jippo-yhteisöstä! Jokainen palanen on meille tärkeä. Teen omalta osaltani joka päivä kaikkeni, jotta tästä tulee hieno ja tunnerikas yhteinen matka. Yritämme tehdä mahtavat kannattajamme ylpeiksi, päättää Leppälahti.

Leppälahden sopimus alkaa 1. marraskuuta ja tulevan kauden joukkue aloittaa harjoittelun 12. marraskuuta.

TERVETULOA JUSSI!

Valmentajaura

2017-2018 Northampton Town Academy: U10 ja U14 poikien akatemiavalmentaja

2015-2016 Espoon Palloseura (EPS): miesten edustusjoukkueen päävalmentaja

2014 FC Honka/Akatemia: 2002-syntyneiden apuvalmentaja

2010-2012 HIFK: 2001-syntyneiden ja B-juniorien päävalmentaja, A-juniorien apuvalmentaja

2007-2008 FC Espoo: B-juniorien apuvalmentaja