JIPPO pelasi kauden ensimmäisen virallisen kotiottelunsa tänään sunnuntaina Rantakylän hallissa. Ottelussa pelattiin Karjalan herruudesta Lappeenrannan PEPOa vastaan. Ottelu päättyi JIPPOn 3-0 (1-0) -voittoon, maalit Joona Hiltunen kahdesti ja Miika Vainikainen kertaalleen.

Ottelun alku oli tasaista pelaamista, joskin JIPPO oli hieman vaarallisempi hyökkäyksissään. Topparina pelannut Tommi Tainio vapautti Aleksis Lehtosen puolittain läpi pitkällä avauksellaan, mutta laukaus läheltä sivuverkkoon. Myös Nuutti Tykkyläinen pääsi puolittain läpi vasemmalta, mutta maalivahti torjui hieman epäonnistuneen laukauksen. Ajassa 39 minuuttia Tykkyläinen ja Joona Hiltunen pelasivat kombinaation boksin nurkalla, jonka päätteeksi vieraiden hyökkäyksessä pelannut Paul Obi rikkoi Hiltusta. Tuomitusta pilkusta Hiltunen itse laittoi pallon maalivahti Jonathan Jäntti käsien kautta maaliin ja vei JIPPOn puoliajalle maalin johdossa.

Toinen jakso oli kokonaisuudessaan vahvaa JIPPOn hallintaa. Ottelua oli pelattu 51 minuuttia, kun Timo Tahvanainen keskitti nousunsa päätteeksi Joona Hiltuselle. Varmaa tekemistä jälleen – pallo huonommalla jalalla varmasti maalin etukulmaan. Toisen jakson alussa kentälle vaihdettu Risto Kahelin laukoi pallon tolppaan. Ajassa 86 minuuttia JIPPO tarjosi kotiyleisölle kaunista katseltavaa: hyvin rakenneltu hyökkäys ja Pavel Nazimovin keskitys taka-alueelle tavoitti Miika Vainikaisen, joka mälläsi komean volleyn voimalla riman alle. Ottelu päättyi JIPPO-maalilla nollapelin pelanneen Jirko Sorsan ensimmäiseen torjuntaan lisäajalla.

JIPPO pelasi tasapainoisen ottelun, jossa jokainen pelaaja onnistui omassa roolissaan. Kakkosen Cupissa kohdatut JäPS ja PEPO ovat molemmat laadukkaita ja todennäköisesti ensi kesänä noususta Ykköseen taistelevia joukkueita, joten tämän lohkon voitto puhtaalla pelillä oli vahva työnäyte JIPPOlta. Kakkosen Cupin puolivälierien arvonta on huomenna, jonka jälkeen JIPPOn lähiviikkojen otteluohjelma tarkentuu.

HUOM. Muistathan meidän KAUSIKORTTIHAASTEEN, joka on voimassa helmikuun loppuun. Kortilla on hintaa 40e, ja näet sillä Pohjois-Karjalan parasta futista koko kauden. Osta omasi täältä, kausikortteja myyty 288 kpl.

Avaus: Sorsa; Tahvanainen, Pasi, Tainio, Hellsten; Tykkyläinen (66´ Nazimov), S. Kettunen (88´ Harakka), Je. Hiltunen, Saarenkunnas (47´ Kahelin); Jo. Hiltunen (77´ Kähkönen), Lehtonen (66´ Vainikainen)

Vaihdossa: Kaikkonen (mv), Juurinen