fbpx

Kasvu 2020 – Foorumi

Tapahtuma siirtyy syksylle 2020.

Ilmoitamme kun asiat tapahtuman suhteen selviää tarkemmin.

”Haluatko tietää, kuinka saada liikentoimintasi kasvuun 2020-luvulla? Tule kuuntelemaan!”

Paikallista, kansallista ja kansainvälistä näkemystä keinoista, joilla saat oman toimintasi kasvamaan ja kehittymään. Tässä kiteytettynä tämän kevään Jipon seminaarin ajatus, jota lähdetään käsittelemään maanantaina 4.5.2020  (HUOM! TAPAHTUMA SIIRTYY SYKSYLLE 2020) klo 11.00-16.00 Joensuun Tiedepuiston Temple of Challenge-kokoustilassa järjestettävässä Kasvu 2020- foorumissa. Foorumin puhujakaartilla on laajasti kokemusta ja näkemystä liiketoiminnan kasvun keinoista joko oman työn tai yrityksien puitteissa, joten iltapäivä ei jätä varmasti ketään kasvuun ja kehitykseen tähtäävää kylmäksi.

Foorumin tapahtumalippu sisältää ohjelman ja kahvittelun lisäksi lounaan, joka tarjoillaan ennen tapahtuman alkua ravintola Puistossa Tiedepuistolla klo 11.00-12.00. Tapahtumalipun hinta on 190€ (+ alv 24%)/kpl. Early Bird -tarjous 160€ (+ alv 24%)/kpl voimassa 15.3.2020 asti. Yksittäiset tapahtumaliput pääset ostamaan suoraan nettikaupasta alla olevasta linkistä. Yli 4 tapahtumanlipun tilauksissa, ota yhteyttä Jipon toiminnanjohtaja Timo Tahvanaiseen (puh. 050 5622 066, timo.tahvanainen@jippo.fi). Viimeinen ilmoittautumispäivä on perjantaina 1.5.2020 tai niin pitkään kun lippuja riittää. 

Tällaisia tapahtumia järjestetään täällä päin harvoin, joten tämä on erityinen mahdollisuus tulla paikan päälle kuulemaan ja oppimaan kasvun mahdollisuuksista. Huomioithan, että lippuja on myynnissä rajoitetusti – siksi kannattaa ilmoittautua heti, jotta varmistat paikkasi tässä ainutlaatuisessa Kasvu 2020 – Foorumissa!

Lue alempaa lisää tapahtumasta, ilmoittaudu heti ja varmista paikkasi (15.3. mennessä ilmoittautuneille Early Bird-hinnalla!)

Kasvu 2020 -foorumin pääpuhujat

Ville Skinnari

Kehitysyhteistyö- ja ulkomaankauppaministeri

Puheenaihe: Kilpailukyky luodaan innovaatioekosysteemeissä

Ville Skinnari on suomalainen poliitikko, lakimies ja entinen jääkiekkoilija. Jääkiekossa Skinnari pelasi usean vuoden ajan SM-liigaa ja kävi myös pelaamassa ulkomailla. Jääkiekkouran jälkeen Skinnari on työskennellyt muun muassa Marubenin kauppahuoneella Tokiossa, mobiilialalla kansainvälisen liiketoiminnan kehittäjänä, Koillis-Suomen aluekeskusohjelman ohjelmajohtajana, pienyrittäjänä  lahtelaisessa laki- ja konsulttitoimistossa ja Special Counselina asianajotoimisto Lexiassa Helsingissä. Poliittinen ura alkoi vuonna 2012, kun Skinnari valittiin Lahden kunnallisvaltuustoon. Usean eri poliittisen tehtävän jälkeen Skinnari nimitettiin kehitysyhteistyö- ja ulkomaankauppaministeriksi kesäkuussa 2019.

Peter Vesterbacka

Yrittäjä (mm. Rovio & Slush)

Puheeaihe: Kasvun mahdollisuudet

Peter Vesterbacka on mies joka ei esittelyjä kaipaa. Jos jotain Vesterbackasta kuitenkin sanotaan, hän on suomalainen mobiilipelien kehittäjä ja opetuspeliyhtiö Lightneerin brändijohtaja. Hänet tunnetaan työstään Angry Birds -pelien, startup-tapahtuma Slushin ja Helsinki-Tallinna-rautatietunnelin parissa. Vesterbacka on Fun Academyn perustajajäsen. Vesterbacka on opiskellut kiinan kieltä sekä osallistunut Kiinan jääkiekon kehittämiseen. Hän on ollut kehittämässä EU:n ja ETA-alueen ulkopuolisten opiskelijoiden pääsykoejärjestelmää Suomen korkeakouluihin. Yhdysvaltalainen Time-aikakauslehti valitsi Vesterbackan vuoden 2011 maailman sadan vaikutusvaltaisimman ihmisen listalleen. Vesterbacka on vuodesta 2018 lähtien kuulunut myös SSBL Salibandy Oy:n hallitukseen ja on mukana Miesten Salibandyliigan brändityöryhmässä, jonka tarkoitus on tuoda suomalaista Salibandyliigaa maailmanlaajuisesti näkyvämmäksi. Tämä mies on tehnyt ja kokenut paljon, joten voitte olla varmoja että kasvutarinoita on foorumissa tiedossa isosti!

Harri Broman

Kauppaneuvos, hallituksen puheenjohtaja, Broman Yhtiöt Oy

Puheenaihe: Broman yhtiöiden kasvutarina ja urheiluseurojen yhteistyö yritysten kanssa

Harri Broman on pohjoiskarjalainen yritysjohtaja ja  kauppaneuvos. Hän on autojen varaosia- ja tarvikekauppaa harjoittavan valtakunnallisen Broman Groupin entinen toimitusjohtaja ja  nykyinen hallituksen puheenjohtaja. Nimityksistä Bromanille myönnettiin kauppaneuvoksen arvonimi vuonna 2012. Lisäksi Broman oli Varma-yhtiöiden yrittäjien ja työnantajien neuvottelukunnan jäsen vuosina 2002–2007 ja Pohjois-Karjalan kauppakamarin puheenjohtaja vuosina 2006–2009.

Broman Group on itsessään paikallinen kasvutarina, joka on kasvanut vuosien saatossa valtakunnallisesti merkittäväksi toimijaksi. Foorumissa aukaistaan tämä kasvutarina, josta kuulijat voivat varmasti ottaa oppia omaan tekemiseen. Lisäksi Harri Broman kertoo urheiluseurojen yhteistyöstä yritysten kanssa.

Kasvu 2020 – foorumin ohjelma 4.5.2020

 

Klo 11.00-12.00 Lounas ja merkittäviä tapaamisia, Joensuun Tiedepuisto.

Klo 12.00-12.05 Tervetuloa foorumiin, toiminnanjohtaja Timo Tahvanainen, Jippo ry. Temple of Challenge -kokoustila.
Klo 12.05-12:30 Tulevaisuuden kasvualat Pohjois-Karjalassa, Harri Palviainen, toimitusjohtaja, Business Joensuu Oy.
Klo 12.30-13.15 Kilpailukyky luodaan innovaatioekosysteemeissä, Ville Skinnari, kehitysyhteistyö- ja ulkomaankauppaministeri.

Klo 13.15-13.45 Kahvi- ja verkostoitumistauko.

Klo 13.45-14.30 Kasvun mahdollisuudet, Peter Vesterbacka, yrittäjä.
Klo 14.30-15.15 Broman yhtiöiden kasvutarina ja urheiluseurojen yhteistyö yritysten kanssa, Harri Broman, kauppaneuvos, hallituksen puheenjohtaja, Broman Yhtiöt Oy.
Klo 15.15-16.00 Paneelikeskustelu, osallistujina Harri Palviainen, Ville Skinnari, Peter Vesterbacka ja Harri Broman. Keskustelun alustajana ja vetäjänä Janna Puumalainen, kehitysjohtaja, Joensuun Kaupunki.

 

Aiemmat Jipon järjestämät seminaarit Joensuussa

 

Myös aiemmat Jipon järjestämät seminaarit ovat olleet suosittuja. 

Katso alla olevista kuvista aiempien seminaarien tunnelmia!

Tapahtuman hinta, lipunmyynti ja tiedustelut

 

Hinta
190€ (+ alv 24%)/kpl. Early Bird -tarjous 160 € (+ alv 24%)/kpl – voimassa 15.3.2020 saakka. 
Tapahtumamaksu sisältää lounas-ja kahvitarjoilun.

Tiedustelut ja isommat, useamman seminaarilipun tilaukset
Timo Tahvanainen (Jipon toiminnanjohtaja), puh. 050 5622 066

Kasvu 2020 – foorumin yhteistyökumppanit: