JIPPO luottaa joensuulaiskasvatteihin
JIPPO on solminut ensimmäiset pelaajasopimukset kaudelle 2015. Sopimukset tehtiin omien kasvattien Miko Mäkirinteen (17) ja Tuukka Tiaisen (17) sekä urallaan aiemmin mm. FC KooTeePeetä edustaneen Aapi Helvelahden (21) kanssa.
Helvelahti on joensuulaislähtöinen pelaaja, joka on asunut ja pelannut nuoruusvuotensa Espanjassa. Lukuisia nuorten maaotteluita pelanneen Helvelahti on pelannut Suomessa vuodesta 2012, jonka aikana otteluita on kertynyt Ykkösessä FC KooTeePeen ja Kakkosessa FC Lahti Akatemian riveissä. Nyt Helvelahti on muuttanut Joensuuhun opiskelemaan, ja siirtyy näin myös pelaamaan joensuulaisjoukkueen riveihin. Pelipaikaltaan Helvelahti on toppari.
Mäkirinne ja Tiainen kuuluivat jo viime kaudella edustusjoukkueen rinkiin ollen kokoonpanossa useissa otteluissa. Mäkirinne debytoikin Ykkösessä viime kaudella esiintyen kahdessa ottelussa, Tiaisen debyytti antaa vielä odottaa itseään. Maajoukkueleirillekin valittujen lupaavien nuorukaisten rooli edustusjoukkueessa kasvaa varmasti tulevana vuonna.