JIPPO matkasi eilen Iisalmeen mielessään kolme pistettä ja sarjan kärkipaikka. Lupaavien ensiminuuttien jälkeen kentällä nähtiin valitettavasti vain yksi joukkue, ja lopulta PK-37 murskasi JIPPO:n maalein 4-0 (2-0).
Ottelun ensiminuutit tosiaan lupasivat JIPPO:n kannalta hyvää. Joukkueen syöttöpeli vaikutti olevan parempaa kuin edellisissä otteluissa, eikä PK-37 päässyt hätyyttelemään JIPPO-maalia. Ottelun avausmaali syntyi valitettavasti JIPPO-päähän jo vartin pelin jälkeen: Paavo Jarva avasi rangaistusalueen kulmalta tulleen vapaapotkun Topi Sormuselle, jonka syöttöyritys kimposi PK-37:n hyökkääjästä suoraan Teemu Leskiselle. Jarva ei ehtinyt takaisin maalinsa suulle, ja Leskinen sijoitti tyhjään maaliin johtolukemiksi 1-0.
Tämän jälkeen ottelu jatkui suhteellisen tasaisena, PK-37:n luodessa kuitenkin parempia maalintekopaikkoja. JIPPO hätäili hyökkäyksissään, eivätkä viimeiset syötöt löytäneet omia pelaajia. Puoliajan viimeisillä minuuteilla PK-37 siirtyi kahden maalin johtoon, kun Leskinen puski kulmapotkusta illan toisen maalinsa. Näissä numeroissa siirryttiin myös puoliajan viettoon.
Toiselle jaksolle JIPPO pyrki tulemaan peliin mukaan, mutta ottelu ratkesi käytännössä jo 55. minuutilla tulleeseen kolmanteen maaliin. JIPPO menetti pallon omalla puoliskollaan, ja Tuomas Halonen laukoi pallon kimmokkeen kautta maaliin ohi Jarvan. Viimeistään tämä kolmas maali lannisti JIPPO-leirissä viimeisenkin kipinän takaa-ajosta. Ottelun 70. minuutilla Halonen iski vielä illan toisensa puolustuksen hölmöilyn seurauksena tyhjään maaliin.
Karmean ottelun kruunuksi Johannes Mononen ajettiin vielä ulos 78. minuutilla. Mononen taklasi keskialueella Tuomas Halosta kortin arvoisesti, ja sai jälkitilanteessa vielä toisen keltaisen kortin. Vähintään yhtä lailla jälkipuheisiin syyllistynyt, tilanteen ulkopuolelta paikalle rynnännyt Jani Vidgren sen sijaan selvisi tilanteesta varoituksetta. Ottelun lopputulokseen ulosajo ei tietenkään vaikuttanut, mutta ulosajon seurauksena Mononen on pelikiellossa seuraavassa ottelussa.
Alkuperäisen ohjelman mukaan JIPPO:n piti pelata lauantaina SC Kingsiä vastaan, mutta Kingsin Regions Cup -ottelun vuoksi tuo peli on siirretty heinäkuulle. Niinpä JIPPO pelaa seuraavan kerran kahden viikon päästä Jämsänkoskella. Tuohon otteluun mennessä joukkueen on keksittävä jotain uutta, sillä nähdyt otteet eivät ole olleet lähelläkään joukkueen parasta suorituskykyä. Mitään ei vielä ole menetetty, mutta ilmeen täytyy olla aivan eri luokkaa seuraavissa otteluissa.

PK-37 – JIPPO 4-0 (2-0)
16′ 1-0 Teemu Leskinen
44′ 2-0 Leskinen
55′ 3-0 Tuomas Halonen
70′ 4-0 Halonen
JIPPO: Paavo Jarva; Aapo Makkonen, Topi Sormunen, Johannes Mononen, Nelson Appiah (73. Tuomo Tolonen); Aapi Helvelahti, Miika Vainikainen (85. Jere Simanainen); Teemu Hallikainen (69. Antti Kuosmanen), Markus Swahne, Eemi Porento (61. Pessi Suonpää); Elias Tolvanen

Muokattu 23.5. klo 9:30: Monosen ulosajotilanteessa taklaama pelaaja oli Tuomas Halonen, ei Jani Vidgren.