JIPPO pelasi ensimmäisen tunnin varsin pirteästi, mutta joutui lopulta taipumaan selvin 4-1 -lukemin Viikinkien vieraana tänään. JIPPO:n maalin viimeisteli muutenkin aktiivisesti pelannut Aapo Makkonen.
Ottelun ensimmäinen puoliaika alkoi avausottelulle tyypilliseen tapaan erittäin tunnustelevasti, ja molemmat joukkueet halusivat vältellä riskejä. Lievässä JIPPO-hallinnassa sujuneella avausjaksolla ei siksi juurikaan nähty maalipaikkoja kummassakaan päädyssä, vaan palloa tyydyttiin siirtelemään keskiviivan tuntumassa.
Toinen jakso alkoi huomattavasti räväkämmin: jo kolmen peliminuutin jälkeen Makkonen laukoi terävästi, ja laukaus otti pienen kimmokkeen puolustajan jalasta painuen vastustamattomasti maalin etukulmaan. Maalin jälkeen JIPPO pyrki rauhoittamaan peliä, mutta kuinka ollakaan Viikingit tuli jo kolmen minuutin jälkeen tasoihin erikoistilanteen jälkitilanteesta.
Tasoituksen jälkeen Viikingeille vihellettiin peräjälkeen kaksi rangaistuspotkua, jotka JIPPO-lasein katsottuna tulivat hieman heppoisin perustein. Ensimmäisen maalivahti Cristian Pandelescu selvitti tyylikkäästi, mutta jälkimmäiselle hän ei mahtanut enää mitään.
Viikinkien toinen maali lannisti vierasjoukkuetta liikaa, vaikka ottelussa oli vielä kaikki auki. Siksi Viikingit pääsi ottelun loppua kohti vyöryttämään hyökkäyksiä yhä nopeammalla tahdilla kohti JIPPO-maalia, ja onnistuikin viimeistelemään kaksi kertaa. Niiinpä ottelun tuloksena oli sinällään ansaittu voitto Viikingeille, mutta missään nimessä joukkueiden tasoero ei ollut kolmen maalin mittainen.
JIPPO jatkaa avausvoiton metsästystä ensi sunnuntaina Joensuussa, jossa vastassa on Kouvolan Sudet.

FC Viikingit – JIPPO 4-1 (0-0)
48′ 1-0 Aapo Makkonen
51′ 1-1 Jani Kaukomaa
72′ 2-1 Mohamed Fofana (rp.)
80′ 3-1 Jani Kaukomaa
86′ 4-1 Perttu Kurittu
JIPPO: Cristian Pandelescu; Teemu Hallikainen, Aapi Helvelahti, Antti Åke, Roope Keskitalo; Miika Vainikainen, Segun Ikudehinbu; Aapo Makkonen, Miko Mäkirinne (64. Olli-Pekka Saarinen), Vili Kaasinen (79. Eemi Porento); Risto Kahelin