KOHTI YKKÖSTÄ – KAUSIKORTTIKAMPANJA 2020

  • Kausikortteja myyty: 331/500 (tilanne 24.2.2020) 66,2% 66,2%

JIPPO tavoittelee 500 kausikortin myyntiä kaudelle 2020. Kampanja kestää helmikuun 2020 loppuun asti ja tälle ajalle kausikortin hinta oli 40€/kortti (Normaalisti 80€). Myös VIP-kausikortit olivat tarjouksessa 129€ (Normaalisti 169€). Kampanjalla haluamme viestiä, että ensi kesänä Mehtimäki halutaan oikeasti täyteen ja tunnelman otteluissamme nousemaan vieläkin paremmaksi. Jipon kausikortteja myytiin edellisenä kautena noin 150 kpl. Jipon sijoitukset sarjassa ovat olleet nousujohteisia ja seuran tavoitteena on nousu Miesten Ykköseen tulevina vuosina.

-Haluamme tällä kampanjalla kertoa meidän kannattajille, katsojille ja yhteistyökumppaneille että seurana tähtäämme tosissamme kohti Miesten Ykköstä. Seurakyselyiden perusteella kaikki haluavat katsomot täyteen ja tunnelman ylös, joten tänä vuonna haluttiin lähteä maksimoimaan tunnelma ja katsojamäärä tällä tavalla, kertoo JIPPO:n toiminnanjohtaja Timo Tahvanainen.

-Kausikortti- ja yleisötuotot ovat merkittävä osa seuran ensi kauden budjettia, joten nyt jokaisella JIPPO-henkisellä on mahdollisuus olla mukana luomassa hyvää pohjaa seuran kehittämiselle. Nyt on myös hyvä aika näyttää yhdessä, että myös yleisömäärien perustella kuulumme sarjaporrasta ylemmäksi. Lisäksi jos Mehtimäki täyttyy ensi kesänä, meillä on parempi tilanne keskustella Mehtimäen kenttä- ja katsomotilojen kehittämisestä Joensuun Kaupungin ja yhteistyökumppaneiden kanssa, Tahvanainen jatkaa. 

Kausikortin voit ostaa Jipon nettikaupasta (linkki alla). Ostetut kausikortit saa lunastettua Jipon talvikauden kotiotteluista omalla tilaajanimellä ja henkilöllisyystodistusta näyttämällä tai vaihtoehtoisesti tilata kausikortin kotiin toimituksella (+3€/tilaus). JIPPOn Kohti Ykköstä -kausikortti 2020 käy kaikkiin JIPPOn edustuksen kotiotteluihin (Cup, Kakkonen, harjoitusottelut) pois lukien mahdolliset Kakkosen jatkosarjapelit. Katso kampanjan tarkemmat ehdot alempaa tältä sivulta.

Nyt myös yksi uusi ennakkomaksutapa:

  • Mobiililla:ePassi (hae ”Jippo Joensuu”)

Mobiiliennakkomaksun tapauksissakin, tilaa AINA kausikortti oheisen linkin lomakkeella, jolloin kaikki tiedot on rekisterissä, ja merkitse ”Lisätiedot” kohtaan millä kortit maksettu (esim. ”ePassi”) ja maksun määrä (esim.”2x kausikortti yht. 80€” tai ”1x VIP-kausikortti 129€”).

KOHTI YKKÖSTÄ – KAUSIKORTTIHAASTE 2020, kampanjan ehdot:

  1. Kampanjan toteutuminen. Kampanja toteutuu hintaan 40€ (VIP 129€), jos 500kpl kausikortteja myydään. Seuralla on oikeus toteuttaa kampanja myös pienemmällä kausikorttien myyntimäärällä.
  2. Kampanjaan osallistuminen. Osta kausikorttisi JIPPOn nettikaupasta tai lomakkeen kautta.
  3. Kampanja-aika. Kampanja alkaa 20.11.2019 ja päättyy 29.2.2019. Seuralla on oikeus muuttaa kampanjan päättymisaikaa.
  4. Kampanjan hyväksyminen. JIPPO ilmoittaa kampanjan hyväksymisestä tai hylkäämisestä viimeistään 1.1.2020.
  5. Kausikortin maksaminen. JIPPOn nettikaupasta ostetut kausikortit maksetaan oston yhteydessä, rahat palautetaan jos kampanja ei toteudu. Lomakkeen kautta ostaville lähetetään kampanjan hyväksymisen yhteydessä lasku. Lomakkeen kautta ostaneiden tilaus on sitova, jos kampanja toteutuu. Mobiilietuja (”esim. Epassi) käytettäessä tilauksen tiedot merkataan lomakkeen kautta.  
  6. Kausikorttien toimitus. Kausikortit ovat noudettavissa JIPPOn talvikauden kotiotteluista tilaajanimellä ja henkilöllisyystodistusta näyttämällä. Jos haluat seuran lähettävän kausikortin kotiisi, lisähintaa tulee +3€.
  7. Kausikortin voimassaoloaika. JIPPOn kausikortti 2020 käy kaikkiin JIPPOn edustuksen kotiotteluihin (Cup, Kakkonen, harjoitusottelut) pois lukien mahdolliset Kakkosen jatkosarjapelit.