Jippo pelasi kauden neljännen ottelunsa ja kauden toisen vierasottelunsa sunnuntaina Keravalla helteisellä Kalevan Urheilupuiston tekonurmella. Ottelu Pallokerho Keski-Uusimaata vastaan päättyi tasatulokseen 1-1 (1-0). Jipon maalin viimeisteli rangaistuspotkusta Miko Mäkirinne.
Jipon ensimmäinen puoli tuntia oli karu esimerkki siitä, kun jalat ovat jääneet pitkän matkan jälkeen bussiin. Joukkue oli askeleen myöhässä lähes jokaisessa tilanteessa ja oli käytännössä ajan kysymys, että milloin kotijoukkue PKKU tekee ottelun avausmaalin. Ottelun kahdeksannella minuutilla PKKU siirtyikin ottelussa johtoon, kun vikkelä Robbie Azodo kirmasi ensimmäisenä Jirko Sorsan torjumaan paluupalloon sijoittaen sen lopulta pienestä kulmasta maaliin. Jere Kähkönen pääsi Jipon heikon alun aikana kertaalleen kokeilemaan vasemmalta laukaustaan, mutta veto suuntautui yli. PKKU oli ensimmäisen jakson hallitseva osapuoli pitäen painetta Jipon päädyssä mm. useiden kulmapotkujen myötä. Jippo piristyi jakson lopussa hieman, mutta kokonaisuutena jakso oli heikko.
Toinen jakso oli Jipolta selkeästi parempi, sillä joukkue alkoi tehdä pallon kanssa parempia asioita. Kesikentän Miika Vainikainen ja Tommi Tainio rytmittävät Jipon peliä paljon paremmin kuin ensimmäisellä jaksolla, ja pelin hallinta oli Jipolla. Ajassa 51 minuuttia Zakaria Abahassine kaadettiin rangaistusalueella, ja siitä seuranneen pilkun verkon perille toimitti jo kauden kolmannella maalillaan Miko Mäkirinne. Jippo jatkoi pelin hallintaa ja ottelun lopussa Aleksi Nissinen pääsi puolestä kentästä yksin läpi, mutta vastustajan maalivahti torjui tilanteen. Paluupalloon päässeet Jere Kähkönen ja Mäkirinne eivät myöskään onnistuneet tekemään Jipolle tilanteesta voittomaalia. PKKU ei päässyt ottelun toisella jaksolla selkeille maalipaikoille, joten pisteet tasattiin lukemin 1-1.
Jippo sai ottelusta yhden pisteen, joka tuntuu ensimmäisen puolen tunnin pelin esityksen jälkeen aivan hyvältä. Toisen jakson pelin parantuminen ja maalipaikat jättivät kuitenkin tälle pisteelle karvaan maun, sillä joukkue onnistui luomaan toisella jaksolla tarvittavat maalipaikat ottelun voittamiseen. Jippo jatkaa pelejään viikon päästä lauantaina kotiottelulla Gnistania vastaan.

Avaus:

Vaihdot:
60´ Teemu Hallikainen -> Aleksi Nissinen
66´ Miika Vainikainen -> Iiro-Pekka Naakka
83´ Jere Kähkönen -> Nelson Appiah