fbpx

JIPPO on tehnyt 1+1 -vuotisen sopimuksen toppari Samuli Höltän (21) kanssa. Oulun Haukiputaalta kotoisin oleva HauPa:n kasvatti pelasi kasvattiseurassaan aina kauteen 2018 saakka, minkä jälkeen hän siirtyi Oululaiseen JS Herculekseen. Kahden viime kauden aikana hän on kellottanut isoja minuutteja keskuspuolustajana viime kaudella JIPPOn kanssa noususta taistelleessa Herculeksessa, kuuluen myös joukkueen kapteenistoon. Hölttä kävi viime kesänä treemassa Veikkausliigajoukkue Helsingin IFK:n mukana, ja ennen päätöstä tulla JIPPOon kiinnostusta oli myös muista seuroista.

– JIPPOon saapumisesta voin kiittää suurelta osin päävalmentaja Jussi Leppälahtea, joka otti yhteyttä tammikuun alussa. Omana haluna on mennä eteenpäin uralla ja JIPPOn ilmapiiri niin seuran kuin pukukopinkin sisällä oli houkutteleva, eikä mun tarvinnut kauaa arpoa päätöksen kanssa. JIPPOn tarjous sopi kaikista parhaiten jalkapalloilijana kehittymiseen ja uralla etenemiseen. Jalkapalloilijana tietysti haluan tulla parhaaseen mahdolliseen versioon itsestäni. Pidemmällä aikavälillä unelmana olisi joskus päästä pelaamaan ulkomaille, mutta lähietappeina voi pitää tällä kaudella isoja minuutteja Ykkösestä ja siitä seuraavana kautena olla Ykkösen paras toppari. Viimeistään kahden vuoden päästä tavoitteeksi oon asettanut Veikkausliigan. Ehdottomat vahvuudet ovat pääpelissä, puolustuspelissä ja henkisessä kovuudessa. Ensi kaudella tavoitteena on parantaa pallollista peliä sekä ohjata peliä vielä hanakammin.

Päävalmentaja Jussi Leppälahti valmennustiimineen ottaa uuden miehen ilolla joukkueeseen.

– Viime kauden joukkueesta poistui muutama puolustaja, joten oli luonnollista, että kartoitimme puolustuspäähän vahvistusta. Samuli pelasi hyvän kauden Herculeksessa, joten oli loogista, että hän kiinnitti meidän huomiomme. Samulilla on todella hyvä fyysinen kapasiteetti, hän on erinomainen pääpelaaja eikä hän kaihda vääntämistä ja painimista. Hän on tyyppinä tosi fiksu ja hänen kykynsä oppia on hyvällä tasolla. Hän on joukkuepelaaja, joka antaa tekojen puhua. Toiminnan intensiteettiä pitää nostaa ja hänen pitää mukautua pelikulttuuriimme, mutta kun näissä asioissa tapahtuu kehitystä, niin uskon, että hänestä on seuralle tosi paljon iloa. Hienoa, että saatiin hänet tänne ottamaan uralla seuraava askel.

TERVETULOA SAMULI JIPPOon ja Ykköseen!

Joukkueessa on nyt yhteensä 21 sopimuspelaajaa ja ensimmäinen treenipeli Mikkelin Palloilijoita vastaan tyhjille katsomoille pelataan tulevana su 24.1. klo 14 Rantakylän Liikuntahallissa. Tulossa ovat varmasti ne ajat, että otteluihin saa taas ottaa katsojia. Sitä odotellessa KAUSIKORTTIKAUPOILLE täältä!