Jippo järjestää tulevaa kautta koskevan tiedotustilaisuuden Joensuu Areenan Voitto-kabinetissa tulevana perjantaina 11.1. klo 15.45. Tilaisuuteen on kutsuttuna median edustajat, isoimmat yhteistyökumppanit, kausikorttilaiset ja muut kannattajat. Tiedotustilaisuuden jälkeen Jippo toivoo tilaisuuteen saapuvia ihmisiä siirtymään katsomaan Jipon toimintaa treenikentälle avoimien harjoitusten muodossa. Harjoitusten paikka on vielä auki riippuen Rantakylän Jalkapallohallin tilanteesta, harjoituspaikka ratkeaa viimeistään perjantaina. Harjoitusajat ovat perjantaina Rantakylän Liikuntahalli klo 17 (pallo alkaa klo 17.15) tai Joensuu Areena klo 16.30 (pallo alkaa klo 17).

Tiedotustilaisuudessa Jipon tilanteesta isossa kuvassa kertoo puheenjohtaja Juha Purmonen, seuran urheilupuolta avaa päävalmentaja Jussi Leppälahti ja seuran uusista asioista sekä Rantakylän liikuntahallista kertoo toiminnanjohtaja Timo Tahvanainen. Tilaisuudessa julkistetaan myös useita pelaajasopimuksia ja paikalla on edustuksen pelaajia. Tilaisuudessa on kahvitarjoilu, TERVETULOA!

Hyppää mukaan Jippo-perheeseen, osta kausikorttisi TÄÄLTÄ. Kausikortteja myy myös Jet Set Bar osoitteessa Kauppakatu 35.