JIPPO vierailee huomenna Töölön Stadionilla, jossa vastassa on lohkon ennakkokaavailuissa poikkeuksetta kärkipäähän sijoitettu Klubi 04. Ottelu alkaa poikkeuksellisesti vasta klo 19.
HJK:n farmijoukkue Klubi 04 on aloittanut kauden voitolla ja tasapelillä. Ensimmäisessä ottelussa Kultsun vieraana joukkue pelasi 1-1 -tasapelin, mutta viime kierroksella FC Myllypuro kaatui vakuu ttavasti maalein 4-0. Niinpä Klubi johtaa sarjaa maalieron turvin neljällä pisteellään kahden kierroksen jälkeen. Joukkue luonnollisesti vilisee tulevaisuuden nimiä, mutta edustusjoukkueen pelaajia ei alkukauden otteluissa ole kentällä nähty. Muistettakoon kuitenkin, että HJK:n ulkomaanleirin vuoksi täysin Klubi 04:n pelaajista koostunut HJK kaatoi keväällä Liigacupin välierissä HIFK:n, joten takuulla kova joukkue on vastassa.
JIPPO puolestaan on aloittanut kauden kahdella tappiolla. Kummassakaan ottelussa joukkue ei sinällään ole ollut pelillisissä vaikeuksissa, mutta hyökkäyspään ratkaisut ja etenkin erikoistilanteiden puolustaminen ovat jättäneet runsaasti toivomisen varaa. Toivoa sopii, että joukkue on löytänyt näihin lääkkeet viikon aikana, sillä helppoa iltapuhdetta ei takuulla Töölön illassa tulla näkemään.
Maalivahti Nathan Stockie sai viime viikon lopulla kipsin pois kädestään, ja toipuu kovaa vauhtia pelikuntoa kohti. Tässä ottelussa häntä ei kuitenkaan nähdä. Uusimman vahvistuksen Jakeem Johnsonin pelilupa on sen sijaan saapunut, joten hän on pelikelpoinen jo huomisessa ottelussa.
 
Ottelun pöytäkirja
Kokoonpanot julkaistaan lauantaina klo 18.