fbpx

JIPPO-kysely 2021: Vastaa, vaikuta ja voita!

Kauden 2021 kotiottelut Miesten Ykkösessä on Jipon osalta pelattu, joten nyt on hyvä aika avata seurakysely! Jippo haluaa kehittää ottelutapahtumaa ja muuta toimintaansa jatkossa ja paras palaute saadaan ihmisiltä seuran ympärillä. Seura on järjestänyt jo useampana vuonna kyselyitä, jonka pohjalta seuran toimintaa ja ottelutapahtumia pyritään kehittämään.

– Pyrimme kehittämään seuratoimintaa ja ottelutapahtumia katsojien näkökulmasta resurssiemme puitteissa. Itse otteluiden lisäksi kysely auttaa meitä suunnittelemaan paremmin mm. seuran markkinointia ja yhteistyökumppanuuksia. Ihmisillä on monesti paljon mielipideitä seuran toiminnasta ja tämä on helpoin tapa saada ne kuuluviin. Toiminta kehittyy kuitenkin vain tekemällä ja tekijöiden kautta, joten paras mahdollisuus vaikuttaa on tulla seuratoimintaan mukaan. Voimme yhdessä räätälöidä halukkaille omaan tilanteeseen sopivan, ison tai pienen, roolin seurassa, jossa pääsee vaikuttamaan omien resurssien mukaisesti, kommentoi seuran toiminnanjohtaja Timo Tahvanainen.

Kysely on tarkoitettu kaikille JIPPO:n edustusjoukkuetta seuraaville henkilöille. Kyselyn vastaamiseen menee vastauksista riippuen noin 5-15 minuuttia. Tärkeintä kyselyssä on antaa aito mielipide kysyttäviin asioihin, jotta voimme tiedon perusteella kehittää ottelutapahtumaa ja seuran toimintaa jatkossa mahdollisimman paljon seuraajiemme toiveiden ja mieltymyksien mukaan. Kaikki vastaukset käsitellään luottamuksellisesti eikä yksittäisiä vastaajia tunnisteta vastaajajoukosta ilman erillistä suostumusta. Kaikkien kyselyyn vastanneiden ja yhteystietonsa jättäneiden kesken arvotaan lahjakortti seuran nettikauppaan (arvo 100€).

Lisätietoja:

Timo Tahvanainen
JIPPO Toiminnanjohtaja
puh. 050 5622066
timo.tahvanainen@jippo.fi