Jippo pelasi tänään sateisella Laajasalon tekonurmella paikallista LPS:sää vastaan. Ottelu päättyi makeaan vierasvoittoon lukemin 1-3 (0-1), jossa Jipon maalit tekivät Aleksi Ikonen, Tommi Tainio ja Markus Swahne. Tämä tulos tarkoittaa sitä, että Jippo pelaa Kakkosessa myös kaudella 2019.
Jippo sai otteluun vahvan alun, kun jo 7 minuutin kohdalla Aleksi Ikonen vei Jipon johtoon. Ville Teräranta lähetti oikean puolustajan paikalta komean ristipallon Ikoselle, joka sijoitti erinomaisen ensimmäisen kosketuksensa jälkeen pallon varmasti ohi LPS:n maalilla pelanneen Eero Kuosmasen. Jippo jatkoi ottelun hallintaa ja loi tasaiseen tahtiin maalipaikkoja, joista mm. Ikosen ja Miko Mäkirinteen laukaukset putsattiin vasta maaliviivalta. Ensimmäisellä jaksolla Jipon maalivahti Jirko Sorsa ei joutunut ollenkaan torjuntatöihin. Jipon peliä leimasi myös huolimattomuus, sillä hyökkäykset eivät muodostuneet riittävän pitkiksi.
Toinen jakso alkoi myös vahvasti, kun oikealta laidalta pelattu hyökkäys päätyi Markus Swahnen syötön seurauksena Tommi Tainiolle. Rangaistusalueen ulkopuolelta lähtenyt Tainion laukaus päätyi komeasti maalin oikeaan yläkulmaan ja Laajasalon oma kasvatti Tainio pääsi tuulettamaan kauden ensimmäistä maaliaan. Tämän maalin jälkeen toinen jakso oli kauttaaltaan sekavampaa peliä kuin ensimmäinen. Myös LPS pääsi hyökkäämään, joista yhden jälkeen Sorsa joutui torjuntatöihin hoitaen tilanteen varmasti. Kun ottelua oli pelattu 58 minuuttia, niin edellisessäkin ottelussa osunut Swahne ratkaisi ottelun lopullisesti. Swahne kirmasi Miika Vainikaisen syötön perään linjan taakse ja sai pallon kuin lahjana vastustajan maalivahdin epäonnistuneen vastaantulon seurauksena. Pallo tyhjään maaliin ja ottelu haiskahti ratkenneelta. Ajassa 86 minuuttia LPS teki vielä vastahyökkäyksestä Jipon nollapelin pilanneen kavennuksen, maalintekijänä Riku-Pekka Huhanantti.
Ottelu oli Jipolta riittävä tuomaan pisteet kotiin, mutta mitään hienouksia ei nähty. Huomion arvoista oli Zakaria Abahassinen kentille paluu ajassa 61 minuuttia, Markus Swahnen toinen perättäinen onnistuminen sekä Jipon kolmas perättäinen voitto. Sarjapaikka on siis varma, mutta teoriassa Jippo voi edelleen voittaa sarjan. Jippo on sarjassa nyt viidentenä 31 pisteellään, matkaa kärkeen Myllykosken Palloon on 5 pistettä. Jalkapallossahan kaikki on mahdollista, joten annetaan unelman elää…

Avaus:
Sorsa; Tahvanainen, Helvelahti, T. Kettunen, Teräsranta; Ikonen, Vainikainen, Tainio, Nissinen; Mäkirinne; Swahne.
Vaihdot:
61´ Markus Swahne -> Zakaria Abahassine
75´ Aleksi Nissinen -> Teemu Hallikainen
84´ Tommi Tainio -> Väinö Häkki