Jippo esiintyi eilen lauantaina pitkästä aikaa kotiyleisölleen, kun Joensuu Areenalla pelattiin pienimuotoinen harjoitusturnaus. Turnauksessa Jipon edustusjoukkue pelasi kaksi ottelua, joissa vastassa olivat Savonlinnan Seudun Palloseura STPS ja Warkauden Jalkapalloklubi WJK.
Ensimmäinen ottelussa kohdattiin Savonlinnan STPS, joka ei loppujen lopuksi pysynyt Jipon kyydissä. Loppulukemat 2-0 (2-0) eivät kerro ottelusta kaikkea, sillä Jipolle siunautui ottelussa paljon maalipaikkoja. Maalit viimeistelivät Sauli Kettunen ja Miko Mäkirinne. Ottelussa kotijoukkue onnistui pitämään paljon palloa, ja myös toteuttamaan useita kertoja sovittuja pelinavausmalleja. Ensimmäinen maali syntyi 10 minuutin pelin kohdalla, kun pallo pudotettiin kulman jälkitilanteessa Sauli Kettuselle, joka viimeisteli boksin ulkopuolelta komeasti pallon ensimmäisellä kosketuksellaan maalin oikeaan yläkulmaan. Toinen maali syntyi Nelson Appiahin keskityksestä takaviistoon, josta Miko Mäkirinne sijoitti pallon maalin vasempaan alakulmaan. Toisella puoliajalla Jippo jatkoi pelin pyörittämistä ja loi tukun hyviä maalipaikkoja, mutta pallo ei löytänyt millään tietään STPS:n maaliverkkoon. Ottelu päättyi näin ollen jo ensimmäisellä puoliajalla syntyneisiin 2-0 -lukemiin.
Avaus: Jarva; T. Tolonen (J. Tolonen), T. Kettunen, Åke; Hallikainen, S. Kettunen (Saarenkunnas), Tainio (Naakka), Appiah (Nissinen); Mäkirinne (Vainikainen); Abahassine (Maylett), Sirbiladze.
Toinen ottelu WJK:ta vastaan päättyi Jipon hyvän pelillisen ilmeen, mutta myös hyvin epätasaisen ottelun päätteeksi, lukemiin 7-0 (2-0). Jipon maalit viimeistelivät kolmeen otteeseen Zakaria Abahassine, kahdesti Tommi Tainio sekä kertaalleen Irakli Sirbiladze ja Antti Åke. Ottelussa Jippo harjoitteli prässäämistä ja se tuottikin ison määrän riistoja. Jippo loi tässäkin ottelussa paljon maalipaikkoja, joita on maalien lisäksi hyvin vaikea listata. Onnistujina WJK-ottelussa olivat erityisesti yhteensä viisi maalia tehneet Abahassine ja Tainio. Molemmissa otteluissa topparina pelannut Tuomas Kettunen pelasi vahvasti.
Avaus: Eklund; T. Tolonen (Saarenkunnas), T. Kettunen, Åke; Hallikainen (Naakka), S. Kettunen, Tainio, Nissinen; Mäkirinne; Abahassine (Kuosmanen), Sirbiladze (Appiah).
Jipon tuleva harjoitusviikko pitää sisällään neljät harjoitukset, sekä viikon kruununa lauantaisen vierasottelun Kouvolan Susia vastaan.