Lauantaina MP:n vieraaksi Mikkeliin

Jippo jatkaa lauantaina sarjakauteen valmistavia otteluitaan Mikkelissä, jossa joukkue kohtaa paikallisen MP:n. MP on joensuulaisille tuttu vastustaja vuosikymmenen alkupuolelta lukuisten keskinäisten harjoitus- ja Cup-otteluiden myötä, mutta viime vuosina kohtaamisia on ollut harvemmin, ja samassa sarjassa joukkueet ovat pelanneet viimeksi kaudella 2010 Ykkösessä. Tuon jälkeen mikkeliläiset ovat vakiinnuttaneet paikkansa Kakkosessa, tehden välissä ranskalaisen visiitin Ykköseen 2015.

MP selviytyi täksi kaudeksi uudistuneessa Suomen Cupissa lohkovaiheeseen asti, jossa joukkue pääsi pelaamaan kovia otteluita Veikkausliigajoukkueita vastaan. FC Lahti kaatui 3-2, muuten kyyti oli kylmää. Edellisen kerran mikkeliläiset pelasivat viime viikolla, jolloin KTP oli harjoitusottelussa parempi maalein 2-3.

Jippo kohtasi edellisessä ottelussaan MP:n kanssa samassa sarjassa pelaavan PEPO:n, häviten tiukan taiston rangaistuspotkumaalin myötä 1-0. Tasaista koitosta voinee odottaa nytkin. Sivussa Jipon kokoonpanosta ovat sopimuspelaajat Zakaria Abahassine, Miko Mäkirinne ja Aapo Makkonen sekä testimies Erkka Sjöblom. Joukkueella on alla ensimmäinen treeniviikko ulkona, minkä luulisi auttavan viikko viikolta enemmän isolla kentällä pelaamista.

– Mukava lähteä haastamaan kova Kakkosen joukkue MP. Harmi etteivät hyökkäyspään johtavat pelaajat ole mukana, mutta nyt on näytönpaikkoja tarjolla muille. Tavoitteenamme on voittaa ottelu, toteaa päävalmentaja Jouni Lehtimäki.

MP – JIPPO Mikkelissä Urpolan tekonurmella lauantaina 25.3. klo 15.00.