JIPPO järjestää tulevana lauantaina 10.3. harjoitusturnauksen Joensuu Areenalla. Turnauksessa Jipon edustusjoukkue esiintyy ensimmäistä kertaa kotiyleisölleen tänä talvena kahden ottelun muodossa (ottelut klo 12 ja klo 16.50). Myös Jipon reservijoukkue LehPa-yj on turnauksessa tulessa pelaten edustuksen tavoin kaksi ottelua. Turnauksen muut joukkueet ovat Kolmosessa pelaavat Savonlinnan Seudun Palloseura (STPS) ja Warkauden Jalkapalloklubi (WJK). Edustuksen päävalmentaja Jouni Lehtimäki kommentoi tulevaa viikonloppua seuraavasti.
– Olemme harjoitelleet tämän vuoden puolella nyt kaksi kuukautta napakammin, ja juuri tällä hetkellä vietetään viiden päivän mittaista taukoa. Tauon jälkeen aloitetaan heti pienimuotoisella leirillä, joka startataan perjantaina palaverin ja harjoitusten muodossa. Lauantaina sitten pelataan kaksi ottelua, joiden välissä ruokaillaan ja keskustellaan pelaamiseen liittyen. Otteluissa lähdemme harjoittelemaan pääasiassa pelinavaamiseen ja murtautumiseen liittyviä asioita. Joukkueen mukana on vielä muutama sopimukseton pelaaja (Iiro-Pekka Naakka, Santeri Saarenkunnas, Nelson Appiah ja Alex Maylett), joiden tilanteeseen nämäkin pelit luonnollisesti vaikuttavat, kommentoi Lehtimäki.
Jipon reservijoukkkueen LehPa-yj:n vastustajat ovat edustuksen tavoin STPS ja WJK. Turnauksessa palvelee JIPPO-kioski, josta voit ostaa normaalien herkkujen lisäksi myös Jipon kausikortteja ja fanituotteita. Varaa siis käteistä mukaan ja tule katsomaan futista paikan päälle!
La 10.3. Harjoitusturnauksen otteluohjelma, peliaika 2x30min:
 

Klo 12.00-13-10 JIPPO – STPS
Klo 13.20-14-30 LehPa-yj – WJK
Klo 14.30-15-30 TAUKO
Klo 15.30-16.40 LehPa-yj – STPS
Klo 16.50-18.00 JIPPO – WJK