Jippo on tehnyt vuoden mittaisen jatkosopimuksen toppari Aapi Helvelahden (25) kanssa. Helvelahtea voidaan pitää jo pitkän linjan Jippo-pelaajana, sillä kausi 2019 tulee olemaan miehen viides Jipon paidassa.
– Uskon olevani mukana hienossa projektissa, jossa pyritään oikeasti eteenpäin. Haluan kehittyä niin joukkueen kanssa kuin henkilökohtaisellakin tasolla ja haluan tehdä sen nimenomaan Jipon paidassa. Seura merkitsee minulle erittäin paljon, ja aion kantaa Jipon logoa rinnassani suurella kunnialla myös tulevalla kaudella. Minulle Jippo on tällä hetkellä Suomen paras paikka pelata Kakkosta.
Helvelahti oli viime kaudella yksi Jipon tärkeimpiä pelaajia, sillä mies pelasi isossa roolissa joukkueen alakerrassa yhtä vaille kaikki sarjaottelut (21/22). Kovaa pelaava Espanjan jalkapallokentillä yhteensä yhdeksän kautta pelannut Helvelahti viimeisteli tällä kaudella yhden maalin, mutta oli sen sijaan estämässä lukuisia vastustajien maalintekoyrityksiä.
– Kausi 2018 oli joukkueelta sarjanousijana onnistunut, sillä taistelimme lohkon voitosta aina viimeiselle kierrokselle saakka. Ajoittain pelimme näytti siltä, että olimme sarjan paras joukkue. Tulevalla kaudella meidän tulisi löytää se sama meidän oma huipputasomme mahdollisimman moneen otteluun. Omaan kauteeni olin tyytyväinen, sillä viime kausi oli mielestäni paras kauteni Jipon paidassa. Ainoa mikä jäi henkilökohtaisesti kaivelemaan olivat tehdyt maalit, haluan ja pystyn tekemään niitä enemmän.
Helvelahti on ollut Jipon paidassa mukana niin putoamis- kuin nousukamppailuissakin. Tulevaa kautta kohtaan tavoitteet liittyvät vain jälkimmäiseen.
– Harjoitteluolosuhteet paranevat tulevalle kaudelle ja odotan sen näkyvän positiivisesti myös joukkueemme päivittäisessä tekemisessä. Minulla itselläni on haaveena nousta Jipon kanssa Ykköseen, ja sen tavoitteen eteen olen valmis tekemään paljon töitä.
Helvelahden tärkeän jatkosopimuksen myötä Jipolla on kaudelle 2019 nyt yhteensä 13 pelaajasopimusta.
_____________________________________________________________________________________
Kävitkö Jipon kotiotteluissa kaudella 2018? Vastaa katsojakyselyyn, vaikuta ottelutapahtuman kehittämiseen ja voita hienoja palkintoja. Vastausaika päättyy perjantaina 19.10. Vastaamaan pääset tästä linkistä.