JIPPO ei pystynyt haastamaan Mikkelin Palloilijoita eilen Mikkelissä pelatussa harjoitusottelussa. Kakkoseen valmistautuva MP oli selvästi Jippoa parempi, mutta kyseessä on tämän ottelun perusteella Kakkoseen erittäin laadukas joukkue. Loppulukemat kirjattiin MP:lle maalein 3-0 (1-0).
Jipolla oli läpi ottelun vaikeuksia omassa pallollisessa pelaamisessa. MP:n suoraviivaiset hyökkäykset puolestaan pitivät puolustuksen kiireisenä, eikä JIPPO löytänyt lääkkeitä ongelman ratkaisemiseksi. Ottelun avausmaali syntyi epäonnekkaasti kulmapotkusta, kun upean ottelun pelannut Paavo Jarva nyrkkeili kulman omaan maaliin. Tätä tilannetta oli edeltänyt pari vaarallista maalinedushässäkkää, jotka JIPPO-puolustus kuitenkin onnistui selvittämään.
Ensimmäisen jakson lopussa JIPPO koki ikävän takaiskun, kun joukkueen kapteeni Antti Åke joutui jättämään kentän loukkaantumisen vuoksi. Tarkkaa tietoa Åken poissaolon pituudesta ei vielä tässä vaiheessa ole, mutta luultavasti puhutaan muutamasta viikosta. Vielä ensimmäisen jakson viimeisillä minuuteilla MP:lle tuomittiin rangaistuspotku erittäin heppoisin perustein, kun tuomarin mukaan pallo osui Aapi Helvelahden käteen tilanteessa, jossa se ei käytännössä olisi ollut edes mahdollista. Jarva kuitenkin torjui rangaistuspotkun, ja näin puoliajalle siirryttiin MP:n johtaessa 1-0.
Toinen jakso alkoi Jipon kannalta synkeästi, kun jo reilun viiden minuutin kohdalla MP lisäsi johtoaan kahteen maaliin. Tämän jälkeen ottelu hieman tasoittui, ja myös JIPPO loi muutamia erinomaisia maalipaikkoja vastaiskuista. Lisäksi oikealla laidalla pirteästi pelannut Nelson Appiah haastoi MP:n puolustusta useaan otteeseen vaarallisesti, mutta valitettavasti nämä tilanteet eivät johtaneet maaleihin. MP iski ottelun viimeisillä minuuteilla vielä yhden maalin päällä kulmapotkusta, joten ottelun lopputulokseksi jäi 3-0.
JIPPO on nyt pelannut kolme perättäistä harjoitusottelua Kakkosen joukkueita vastaan. Otteluissa peliesitykset ovat vaihdelleet, mutta kaikki ottelut ovat päättyneet Jipon tappioon. Kurssin on ehdottomasti käännyttävä seuraavassa ottelussa, joka pelataan la 8.4. Mehtimäellä. Kyseessä on tuolloin kauden ensimmäinen kilpailullinen ottelu, kun Regions’ Cupissa kohdataan paikallisvastustaja SC Riverball.

MP – JIPPO 3-0 (1-0)
JIPPO-avaus:

Vaihdot:
35′ Antti Åke -> Abdirahman Abdalle
70′ Teemu Hallikainen -> Aleksi Nissinen
70′ Jere Kähkönen -> Joona Pussinen
75′ Tuomo Tolonen -> Jussi Tolonen