JIPPO vieraili tänään Mikkelissä MP:n vieraana. Ajoittain JIPPO:n peli kulki mallikkaasti ja varsinkin ottelun alussa joukkue onnistui hallitsemaan palloa hyvin, mutta loppulukemat muodostuivat lopulta selviksi MP:n korjatessa voiton lukemin 4-0.
Ensimmäisellä jaksolla JIPPO puolusti hyvin, mutta ei onnistunut luomaan oikeastaan ainuttakaan maalintekotilannetta. Jaksoa edettiin kauan maalittomissa lukemissa, kunnes jakson loppupuolella MP iski kaksi kertaa kulmapotkuista. Näin puoliajalle siirryttiin isäntien johtaessa 2-0.
Toisella jaksolla JIPPO:n puolustus alkoi hieman rakoilla, mutta myös vastustajan päätyyn saatiin tilanteita aikaiseksi: muun muassa ylärimaa koeteltiin kaksi kertaa. Maaliin asti JIPPO ei palloa tänään kuitenkaan saanut, sen sijaan MP iski toisella jaksolla vielä kahdesti.
Loppulukemista huolimatta JIPPO:n pelissä oli paljon hyvää, ja verrattuna esimerkiksi pariin aikaisempaan otteluun joukkue pystyi parantamaan monella osa-alueella. Molemmat joukkueet kierrättivät ottelussa paljon pelaajia, ja JIPPO:kin suoritti puoliajalla neljä vaihtoa. Kokonaisuutena MP oli selvästi parempi, mutta myös JIPPO esiintyi hyvällä asenteella.
Seuraava ottelu JIPPO:lla on edessä lauantaina Kuopiossa, jossa JIPPO:a isännöi Kolmosen SC KuFu-98.

MP – JIPPO 4-0 (2-0)
JIPPO: Cristian Pandelescu; Nuutti Tykkyläinen (46. Jere Simanainen), Simo Kahelin, Antti Åke, Tuomo Tolonen (46. Aapo Huittinen); Sami Ahonen (46. Markus Swahne), Vili Kaasinen (46. Kristian Levy), Miika Vainikainen; Aapo Makkonen, Risto Kahelin (46. Rony Huhtala), Eemi Porento