JIPPO:n ja Myllypuron ottelu eteni tasaisissa merkeissä ensimmäiset 20 minuuttia. Sen jälkeen kotijoukkueen maalihanat aukesivat, ja vieraiden pelaaminen loppui täysin. Puoliajalle siirryttiin murskaavissa 5-0 -lukemissa ja kun toinen jakso tuotti vielä kaksi maalia lisää, olivat loppulukemat lopulta 7-0 JIPPO:n hyväksi.
Seitsemän tehdyn maalin lisäksi paikkoja oli vähintään toiseen mokomaan, ja varmasti toistakymmentä tilannetta päättyi paitsiovihellyksiin. Joka tapauksessa tärkeintä on, että ottelusta saatiin pisteet kotiin. Tällaisia tasoeroja ei pitäisi Kakkosessa olla, ja varsinkin vierasjoukkueen puolustushalukkuus oli erittäin kehnoa. Myllypuron kunniaksi on kuitenkin sanottava, että pelaajat pelasivat ottelun loppuun saakka rehdisti, eikä ylilyöntejä turhautumisen vuoksi nähty.
Pahiten Myllypuroa kuritti  Jakeem Johnson, joka iski kolme kertaa. Risto Kahelin onnistui kahdesti, ja Teemu Hallikainen sekä Rony Huhtala molemmat kertaalleen. JIPPO:n kokoonpanosta puuttuivat Miko Mäkirinne ja Roope Keskitalo. Mäkirinne oli sivussa sairastumisen vuoksi ja Keskitalo lievän loukkaantumisen vuoksi, molemmat ovat todennäköisesti mukana jo seuraavassa ottelussa.

JIPPO – FC Myllypuro 7-0 (5-0)
20′ 1-0 Risto Kahelin
25′ 2-0 Teemu Hallikainen
32′ 3-0 Jakeem Johnson
40′ 4-0 Kahelin
43′ 5-0 Rony Huhtala
75′ 6-0 Johnson
76′ 7-0 Johnson