JIPPO on solminut ensimmäisen maalivahtisopimuksen ensi kaudeksi. Maalilla jatkaa tuttu mies Nathan Stockie, joka vartioi viime kaudella JIPPO-maalia 22 Ykkösen ottelussa.
24-vuotias Stockie on viettänyt talven kotimaisemissaan Yhdysvalloissa, mutta hän palaa Suomeen huomenna ja on käytettävissä lauantaisessa Cup-ottelussa JJK:ta vastaan. 185-senttinen Stockie on erinomainen torjuja, ja tuo nuoresta iästään huolimatta lisää kokemusta JIPPO-ryhmään. Stockie itse odottaa paluutaan innolla.
– Olen erittäin innoissani paluusta! Tunsin oloni Joensuussa hyväksi viime vuonna, ja on hienoa, että pääsen jälleen edustamaan joukkuetta. Tunsin oloni tervetulleeksi jo viime vuonna, ja tänä vuonna tuntui, että JIPPO todellakin halusi minut takaisin, hän kertoo.
Viime vuodelta monet muistavat varmasti Stockien upeat otteet esimerkiksi kauden ensimmäisessä Viikingit -kotiottelussa ja samoin kauden päättäneessä KTP-ottelussa, joissa molemmissa hän otti lukuisia huipputorjuntoja. Mies itse kaipaa otteisiinsa lisää tasaisuutta.
– Odotan, että esitykseni ovat tänä vuonna tasaisempia kuin viime vuonna, jolloin minulla oli liikaa ylä- ja alamäkiä. Uskon, että meillä on vahva puolustus ja odotan, että yllätämme ihmiset alkavalla kaudella, Stockie jatkaa.
Tuttuun ympäristöön palaavan Stockien tavoitteena on luonnollisesti kehittyä pelaajana alkavallakin kaudella.
– Pystyin parantamaan peliäni viime kauden aikana, ja uskon että tällä kaudella voin kehittyä paljon lisää. Olen sitä mieltä, että JIPPO-fanit ansaitsevat voittavan joukkueen, ja itse aion keskittyä antamaan sille täyden panokseni, Stockie päättää.
 
 
Tervetuloa takaisin, Nate!
 
 
Nathan Stockie-2014

Nathan Stockie

PelipaikkaMaalivahti
Syntynyt: 21.10.1990, Yhdysvallat
Pituus/paino: 185/84