Jippo on solminut kaksi uutta sopimusta, kun Nelson Appiah (23) ja Iiro-Pekka Naakka (22) kirjoittivat nimensä sopimuspapereihin. Ghanan passin omaava Appiah on Jipolle tuttu pelaaja jo kahdelta edelliseltä kaudelta, jotka hän on pelannut Jipossa Itä- ja Keski-Suomen Kolmosta. Appiah on parhaimmillaan oikealla laidalla, jossa hän esiintyi viime kaudella edukseen etenkin loppukauden sarjanousun ratkaisseissa otteluissa. Nopeustesteissä muille perävalojaan esittelevä Appiah jatkaa vuoden sopimuksensa myötä Joensuussa ja Jipossa luottavaisin mielin.
– Meillä on tänäkin vuonna hyvät pelaajat ja hyvä valmennus, joten olen iloinen jatkosopimuksesta Jippoon. Harjoituskausi on ollut mielestäni tähän saakka hyvä, joten uskon meidän olevan valmiina kuukauden päästä aloittamaan uusi kausi Kakkosessa. Haluan tietenkin onnistua henkilökohtaisesti tulevalla kaudella ja joukkueena uskon meidän taistelevan sarjan voitosta, kommentoi Appiah.

Iiro-Pekka Naakka pommitti viime kaudella 40:stä metristä pallon Jipon maaliin.


Myös Iiro-Pekka Naakka kirjoitti pelaajasopimuksen Jipon kanssa (1+1). Naakka on Jipon juniorimyllyn läpikäynyt pelaaja, mutta hän on pelannut kaudet 2013-2017 Joensuun Palloseuran riveissä Kolmosta. Keskikentän keskellä viihtyvä Naakka oli omalta osaltaan vaikeuttamassa Jipon viime kauden nousuprojektia pommittamalla kauden toiseksi viimeisessä ottelussa JoPS:n 1-0 johtoon hurjalla kaukolaukauksellaan. Naakka on harjoitellut Jipon mukana koko talven jo heti marraskuun alusta saakka, joten sopimuksen allekirjoittamisen myötä fiilikset ovat luonnollisesti hyvät ja helpottuneet.
– Hyvällä fiiliksellä palaan kaupungin ykkösseuraan sitten lukiovuosien. Joukkue parantunut viime kaudesta ja seurakin on mennyt eteenpäin kokonaisuutena. Uskon, että syöttö- ja potkutaidoistani on mahdollisesti joukkueelle hyötyä tulevalla kaudella. Lisäksi listaisin JIPPO-pelureille yhteisen JIPPO-sydämen vahvuuksiini. Pelipaikallani kilpailu on kovaa, mutta henkilökohtaisena tavoitteena on tietysti Kakkosessa debytoiminen, sekä oman panoksen myötä joukkueen yhteisten tavoitteiden saavuttaminen. Uskon, että kokeneempien pelaajien opissa pääsen itsekin kehittymään pelaajana, kommentoi Naakka.
Appiahin ja Naakan sopimusten myötä Jipolla on nyt yhteensä 27 sopimuspelaajaa kaudelle 2018. Osta kausikorttisi tulevalla kaudelle Jipon nettikaupasta!