Jippo on tehnyt loppukautta 2017 koskevan pelaajasopimuksen Elias Palpatziksen kanssa. Elias on vuonna 1998 syntynyt puolustaja, mutta pystyy pelaamaan myös keskikentällä. Elias on Jipon oma kasvatti, mutta hän siirtyi Kuopion Palloseuran B-junioreihin vuonna 2014. Viime kauden ja tämän kauden alun Palpatziksen joukkue oli KuPS:n A-juniorit, jonka valmentajana toimii tällä hetkellä Joensuulaisille tuttu mies Mika Lähderinne. Eliaksen sopimus mahdollistaa kaksoisedustuksen sekä Jipossa, että myös KuPS:n A-junioreissa.
– Hyvillä mielin palaan tänne kotikaupunkiin. Odotan hyviä matseja, mutta myös hyviä harjoituksia. Olosuhteet kesäharjoittelulle ovat Keskuskentän myötä loistavat. Muutaman harjoituksen perusteella ainakin joukkuehenki vaikuttaa erinomaiselta, kommentoi Palpatzis siirtoaan.
Jipon alkukauden ongelmana peluutuksen suhteen on ollut se, etteivät kaikki hyökkäyspään pelaajat ole päässeet omille pelipaikoilleen. Tähän asiaan on päävalmentaja Jouni Lehtimäen mukaan tulossa apuja juuri Palpatziksen myötä.
– Elias on Jipon omana kasvattina erittäin tervetullut lisä joukkueeseemme. Elias on lähtökohtaisesti puolustuspään pelaaja, mutta hyvän pelinäkemyksen ja pallokosketuksen myötä häntä voitaneen peluuttaa myös keskikentän keskellä, ennakoi Lehtimäki.
Palpatzis on pelikelpoinen jo sunnuntain vieraspelissä Warkauden Jalkapalloklubia vastaan. Eliaksen sopimuksen myötä Jipolla on kasassa 23 sopimusta käynnissä olevalle kaudelle.