JIPPO B aloittaa oman urakkansa P17 poikien ykkösessä kohtaamalla sunnuntaina 30.7 Mehtimäellä toisen ykköseen nousseen joukkueen OTP:n. Oulusta. OTP:n pelaajat ovat pääsääntöisesti siirtyneet OTP:hen OrPan organisaatiosta joka lopetti junioi toiminnan juku aika sitten. OrPan aikaan siellä junioreissa tehtiin hyvää valmennustyötä ja he haastoivat hyvin myös Oulun ykkösseuroja. Myös Jipon pojat ovat kohdanneet OrPan ja tasaväkisia otteluja on menneisyydessa heidän kanssaan pelattu.
Nykyisestä OTP:n joukkueesta ei ole kokemusta mutta kuulopuheiden mukaan joukkue on rakennettu OrPan P01 joukkueen pohjalle. Joukkue pelasi kevään pohjois-suomen kakkosta etelälohkossa jossa se voitti kaikki pelaamansa ottelut paitsi avausottelun KaJHa:a vastaan jonka sen hävisi 1-0 ja selvisi lohko voittajana ykkösen karsintaan vaasan ja keski-pohjanmaan lohko voittajia vastaan. Jatko karsinnassa joukkue voitti molemmat ottelut murskaavasti (Sepsi-78 10-0 ja Jaro/2 5-1) maalierolla 15-1 ja näin nousi P17 ykköseen.

JIPPO pääsee myös otteluun lähes parhaalla kokoonpanolla joskin muutamia poissaoloja on ja muutaman pelaajan pelikunto katsotaan vielä lauantain treeneissä.
Joukkue lähtee peliin luottavaisin mielin ja sitä kautta tavoittelemaan sarjan kärkipaikkoja.
Ottelu Mehtimäen tekonurmella alkaa sunnuntaina klo 16.00.
Tervetuloa seuraamaan JIPPO B.n edesottamuksia paikan päälle!