Otteluennakko FC Lahti/YJ – JIPPO B

JIPPO:n Ykkösen sarjapelit jatkuvat Helatorstaina Lahdessa. Joukkue kohtaa siis muutaman päivän sisällä molemmat Lahtelaiset joukkueet. Vappuaattona kärsitty niukka 0-1 tappio Kuusysille harmitti toki hetken, mutta katseet on jo suunnattu tulevaan FC Lahti/YJ peliin.

Muutama JIPPOn avainpelaaja on jo palannut pelaavaan kokoonpanoon ja merkkejä paremmasta on ollut havaittavissa myös joukkueen peliesityksissä kahdessa ensimmäisessä pelissä tappioista huolimatta. Puolustussuuntaan edellisessä pelissä ei ollut ongelmia, mutta hyökkäyksiin lähdöissä ja niiden päättämisissä oli paljon parantamisen varaa.

FC Lahti/YJ kohdattiin myös SM-karsinnassa ja siinä Lahti otti selkeän 5-0 voiton. Tuossa pelissä JIPPO oli ison loukkaantumissuman keskellä ja matkalla oli mukana vain kaksi vaihtopelaajaa. Torstain pelissä JIPPOn avauskokoonpanon pelaajista on noin puolet vaihtunut talven peliin verrattuna. Lahti on aloittanut sarjan voitolla ja tappiolla ollen nyt sarjan keskivaiheilla. Odotettavissa onkin tiukka taisto sarjapisteistä.

Ottelu alkaa 5.5. klo 14:30 ja pelipaikkana on Mukkula TN. Reaaliaikainen tulospalvelu löytyy osoitteesta.

http://www.palloliitto.fi/tulospalvelu/2016?&spljp16&BPY