Otteluennakko JIPPO B – FC Honka/2

JIPPO B:n Ykkösen syyskierros pyörähtää käyntiin kotiottelulla, jossa on vastassa FC Honka/2 Espoosta. Vaikka joukkueen nimessä on numero 2, kyseessä lienee Hongan ns. ykkösjoukkue. Espoolaiset voittivat A-lohkon kevätkierroksen, jossa JIPPO sijoittui sijalle yhdeksän. Hongan toinen joukkue pelaa B-lohkossa ja se sijoittui lohkossaan sijalle kahdeksan.

JIPPO vältti kevätkierroksella niukasti putoamisen kakkoseen. Varsinkin alkukaudesta JIPPO:n peli oli vielä pahasti hakusessa osin loukkaantumisten takia ja joukkue joutuikin melkoiseen tappiokierteeseen. Toisaalta alkukaudesta kohdattiin kaikki sarjan kärkipäähän sijoittuneet joukkueet. JIPPO pystyi kuitenkin ottamaan sarjapaikan varmistaneet neljä voittoa kauden edetessä.

Panokset syyskierrokselle ovat selkeät. Lohkon kaksi parasta joukkuetta pääsee ensin talven SM-karsintasarjaan. Lisäksi kaksi parasta lohko kolmosta pääsee myös SM-karsintaan. Häntäpään joukkueista kolme huonointa tippuu ensi kevään kakkoseen. Joten jos kevätkierroksella kaikilla peleillä ei ollut niin suurta merkitystä, niin nyt panokset ovat huomattavasti suuremmat. Yhtään helppoa peliä ei ole siis tiedossa.

JIPPO:n ja Hongan kevätkierroksen ottelu päättyi Espoon räntäsateessa Hongan 4-0 voittoon. Parannettavaa JIPPO:lla siis on ja tavoitteena pitääkin olla tasapäinen taistelu, joka päättyy mieluiten kotivoittoon. Ottelu pelataan Mehtimäellä 23.7. klo 14 alkaen. Tervetuloa seuraamaan ottelua paikan päälle. Reaaliaikainen tulospalvelu löytyy osoitteesta. http://www.palloliitto.fi/tulospalvelu/2016?&spljp16&BSMK