Otteluennakko JIPPO B – KuPS/2

JIPPO B:n viimeinen ottelu tällä sarjakaudella on lauantaina pelattava ottelu KuPS/2:sta vastaan. Molempien joukkueiden kohtalona on tippua ensi kevääksi kakkoseen, joten kovin suurta panosta ottelussa ei ole. Mutta varmaa on, että kumpikaan joukkue ei halua hävitä tätä kohtaamista.

JIPPO:n kausi on ollut vaihteleva ja haasteita täynnä. Kevätkierroksella sarjapaikka onnistuttiin uusimaan neljän ottelun voittoputken seurauksena. Syyskierroksella vastaavaan voittoputkeen ei valitettavasti olla pystytty. Joukkuetta on kiusannut läpi kauden aina SM-karsinnoista lähtien jatkuva loukkaantumiskierre. Parhaalla mahdollisella kokoonpanolla ei olla kertaakaan päästy pelaamaan koko kauden aikana. Suurin osa otteluista on pelattu -00 pojista koostuneella joukkueella, jota on ollut vahvistamassa 2-3 -99 ikäluokan poikaa. -00 pojilla onkin nyt vahva kokemus kovista Ykkösen peleistä ja se toivottavasti kantaa hedelmää ensi kevätkaudella ja tuo tullessaan nousun takaisin Ykköseen.

Tämä ottelu on muutamalle -99 pojalle jäähyväisottelu juniorisarjoissa, joten tervetuloa seuraamaan poikien ja tämän joukkueen edesottamuksia viimeistä kertaa Mehtimäen tekonurmelle 1.10. klo 13:00 alkaen. Reaaliaikainen tulospalvelu löytyy osoitteesta. http://www.palloliitto.fi/tulospalvelu/2016?&spljp16&BSMK