Itä- ja Keski-Suomen Kolmonen jatkuu huomenna sunnuntaina ensimmäisen Jipon isännöimän ottelun merkeissä, kun Jyväskylän Seudun Palloseura eli JPS saapuu Mehtimäelle. JPS on vuonna 1962 perustettu monilajiseura, jonka jalkapallojaoston edustusjoukkue on pelannut pitkään Kolmosessa. Jyväskyläläiset pelasivat viime vuonna vahvan kevätkauden pyörien aivan sarjan kärkikahinoissa, hävittyään kuitenkin avauskierroksella Jipolle Joensuussa maalein 2-1. Loppukautta kohden joukkueen pelaajatilanne ja sen myötä otteet kentällä heikkenivät, ja JPS vajosi sarjataulukossa lopulta kuudennelle sijalle. Heikkoon syyskauteen mahtui myös Jipon vierailu Jyväskylässä, jolloin pisteet matkasivat Joensuuhun murskaavan 0-6-tuloksen myötä.
Tänä keväänä JPS aloitti kauteen valmistautumisen heille tuttuun tapaan hitaasti pelaten vain yhden kokonaisen harjoitusottelun, suuren osan pelaajistosta keskittyessä loppuun asti futsal-kauteen. Joukkue on kuitenkin vahvistunut edelliskaudesta, ja avauskierroksella tuloksena olikin puhdas 3-0-voitto sarjanousija Äänekosken Huimasta. Tolppien välissä nollan piti aiemmin KTP:n paidassa Veikkausliigassakin torjunut Sauli Kilpeläinen.
Jippo aloitti kauden hieman nihkeällä, mutta henkisesti erittäin tärkeällä voitolla paikallisvastustaja SC Riverballista Aleksi Nissisen lisäaikaosumalla. On mielenkiintoista nähdä, miten kuviot huomenna purevat tuntemattomampaa joukkuetta vastaan pelatessa. Alla on repaleinen treeniviikko lukuisista poissaoloista johtuen, mutta sunnuntaina kaikki pelaajat loukkaantunutta Jussi Tolosta lukuun ottamatta ovat käytettävissä. Ensimmäisestä sarjaottelusta poissa ollut Erkka Sjöblom palaa kokoonpanoon ja on valmiina jatkamaan henkilökohtaista maaliputkeaan.
Tämän viikon reeneissä ollaan hiottu hyökkäyspelistä timanttia. Jonkun verran ollaan puhuttu miten vastustaja pelaa ja minkälainen joukkue sieltä astelee Mehtimäelle. Joukkueesta huokuu itseluottamus ja se, ettei sillä oikeastaan ole väliä, kuka sieltä tulee vastaan. Kolme pistettä me tästä pelistä otetaan, Sjöblom uskoo.
 
JIPPO – JPS, sunnuntaina klo 17.00 Mehtimäellä
Liput 5€/3€. Kausikorttien hinnat: http://jippo.fi/faneille/liput-ja-kausikortit/