Jipon härkäviikko jatkuu huomenna lauantaina, kun keskuskentän nurmelle saapuu vieraita länsirannikolta. Suomen Regions’ Cupin puolivälierässä vastaan asettuu Kaarinan Pojat. KaaPo on perustettu vuonna 1958, ja se on pelannut parhaimmillaan Kakkosessa, viimeksi kaudella 2015. Kaarinalaisilta löytyy entuudestaan kokemusta näistä peleistä, sillä he voittivat Regions’ Cupin kaudella 2014.
KaaPo pelaa Länsi-Suomen Kolmosessa, jonka kärkikahinoissa joukkue on koko kauden pyörinyt; tämän hetkinen sarjasijoitus on toinen, FC Ålandin ollessa pisteen verran edellä. Kahdestatoista ottelusta kaarinalaiset ovat voittaneet kahdeksan ja hävinneet vain kaksi, maalieron ollessa murskaava 33-5. Edellisellä kierroksella KaaPo jyräsi Turun Weikot lukemin 7-0. Joukkueen parhaita maalintekijöitä ovat yksitoista maalia sarjassa pommittanut Joona Järvistö sekä kuudesti osunut Niklas Kuusio.
Regions’ Cupin KaaPo aloitti Jipon tapaan toiselta kierrokselta, jolloin joukkue pudotti TPS:n kakkosjoukkueen. Tämän jälkeen kaarinalaisten tieltä ovat saaneet väistyä TuWe, Tervakosken Pato sekä JäPS/47. Cup-otteluissa joukkueen kovin maalipyssy on ollut aiemmin FC Interissä Veikkausliigaakin pelannut Juho Salminen kahdeksalla osumallaan.
Jippo koki tiistaina kauden ensimmäisen tappionsa, kun kurinalaisesti puolustanut SC Riverball vei erikoistilannemaalillaan pisteet Jipon hallinnasta huolimatta. Huomenna lienee edessä ihan erilainen peli, kun vastassa on pelaavampi joukkue. Loukkaantumishuolia Jipolla ei ole, vaan kaikki pelaajat ovat käytettävissä kokoonpanoa valitessa.

Meidän kotikenttä, joten lähdetään omilla vahvuuksilla pelaamaan. Vastustaja ei ole tuttu, eli kaikkeen pitää olla valmiina. Jatkopaikka kiinnostaa erittäin paljon, toteaa Topi Sormunen.

 
JIPPO – KaaPo, lauantaina 29.7. klo 15.00 Joensuun keskuskentällä
Liput: 5€/3€