Jippo pelaa huomenna lauantaina alkuvuoden kolmannen harjoitusottelunsa. Bussi liikahtaa tällä kertaa Kainuuseen, kun Kajaanin Pallohallissa vastaan asettuu Kajaanin Haka.
KajHa on perinteikäs, vuonna 1953 perustettu jalkapalloseura, jonka edustusjoukkue on pelannut parhaimmillaan Suomen toiseksi korkeimmalla sarjatasolla. Viime kaudeksi joukkue nousi pitkästä aikaa Kakkoseen, mutta kausi C-lohkossa päättyi putoamiseen, ja edessä on jälleen kausi Kolmosessa.
Jippo ja KajHa pelasivat neljä kertaa vastakkain Kakkosessa kausina 2003-2004. Jippo vei noista kohtaamisista nimiinsä kaksi, KajHa yhden, ja kerran pelattiin tasan. Tuon jälkeen joukkueet eivät ole kohdanneet virallisissa otteluissa. Kaksi vuotta sitten Jippo haki Kajaanista 0-3-vierasvoiton harjoitusottelusta Teemu Hallikaisen tehtyä kaksi maalia.
Edellisessä harjoitusottelussaan helmikuun alussa KajHa voitti kotonaan viime viikolla Jipon kaataneen PK-37:n maalein 4-1, joten helpolla ei Jippo varmasti huomenna pääse. Jippo saa viime otteluun nähden uusia miehiä käyttöön, mutta flunssa-aalto taitaa kaapata myös muutaman viime ottelussa pelanneen miehen sängyn pohjalle. Neljä kuukautta täysipainoisesta harjoittelusta leikkausoperaation vuoksi sivussa ollut Antti Åke lähtee Kajaaniin odottavaisin tunnelmin.
– On ollut hienoa päästä taas treenaamaan joukkueen kanssa ja viime viikonloppuna pääsi jo pelaamaankin pitkästä aikaa. Huomista ottelua odotan innolla, sillä Kajaanissa on iso halli hyvällä alustalla. Joukkueessa on muutamia uusia pelaajia, joten nämä ottelut ovat tärkeitä tapahtumia oppia tuntemaan muiden tekemisiä. Lähdetään rohkeasti toteuttamaan niitä asioita, joita halutaan kesälläkin kentällä esittää. Kaksi hävittyä treenipeliä alla, joten tavoitteena on tietenkin voittaa ja lähteä sen jälkeen pienen tauon viettoon, kommentoi Åke.
Jippo lähettää ottelusta myös livelähetyksen, johon pääset käsiksi tilaamalla Jipon uutiskirjeen. Tilaa uutiskirje täältä, niin saat sähköpostitse saapuvan kirjeen mukana ohjeet ottelun katsomiseen.
KajHa – JIPPO, lauantaina 3.3. klo 16.00 Kajaanin Pallohallissa