Sarjakauden alku häämöttää jo kulman takana, kun Jippo matkaa huomenna lauantaina Lappeenrantaan. Kenraaliharjoituksessa vastaan asettuu Kakkosen A-lohkon suurimpiin ennakkosuosikkeihin lukeutuva PEPO.
PEPO taisteli viime kaudella kovatasoisessa A-lohkossa loppuun asti nousukarsintapaikasta, mutta joutui lopulta tunnustamaan myöhemmin Ykköseen nousseet KTP:n ja Klubi 04:n paremmakseen. Tälläkin kaudella lappeenrantalaisten joukkueeseen mahtuu useita ulkomaalaisvahvistuksia, maajoukkuetason nuoria sekä kotimaisia sarjajyriä. Viimeksi mainittuun kategoriaan laskettaneen Etelä-Karjalaan asettunut Jippo-ikoni Petteri Rönkkö sekä myös useamman kauden Jipossa pelannut puolustaja Jens Harju. Ottelu on myös PEPO:lle kenraaliharjoitus alkavalle Kakkosen kaudelle. Edellisessä harjoitusottelussaan viime viikolla lappeenrantalaiset joutuivat pallonhallinnasta huolimatta taipumaan myös Kakkosen A-lohkon ennakkosuosikkeihin lukeutuvalle MP:lle lukemin 0-1.
Jipon kokoonpanosta ovat sivussa Ville Teräsranta, Markus Swahne ja Zakaria Abahassine. Jipon pelaajista PEPO on tuttu kauden 2016 Lappeenrannassa pelanneille Miko Mäkirinteelle ja Antti Åkelle, sekä etenkin tälle kaudelle Jippoon siirtyneelle maalivahti Jirko Sorsalle. Sorsa lähtee viimeiseen harjoituskauden otteluun omaa kasvattiseuraansa vastaan luottavaisin mielin.
– Huominen ottelu on meille tärkeä, sillä se päättää hyvin sujuneen harjoituskautemme. Meillä on alla kuusi voitettua ottelua, joten lähdemme pelaamaan omilla vahvuuksilla ja voittamaan myös tätä viimeistä kamppailua. Kahdessa viime ottelussa olemme pitäneet nollan omissa ja sama on tavoitteena huomennakin. Minulle tämä on yksi peli muiden joukossa, mutta tietenkin oman kasvattiseuran kohtaaminen tuo aina pientä extralatausta omaan tekemiseen, kommentoi Sorsa.
Jippo lähettää ottelusta livestreamin, johon pääset käsiksi tilaamalla Jipon uutiskirjeen täältä.
 
PEPO – JIPPO, lauantaina 14.4. klo 14.15 Amiksen tekonurmella Lappeenrannassa