Jippo jatkaa lauantaina harjoituskauden loppurutistustaan reissulla Iisalmeen, jossa vastaan asettuu Kakkosen C-lohkossa pelaava PK-37.

Joukkueet kohtasivat Rantakylän Liikuntahallissa helmikuussa, jolloin PK-37 oli parempi maalein 1-2. Jippo pyrki ottelussa pallonhallintaan ja loikin tukun hyviä maalipaikkoja, mutta tehottomuus vaivasi ja keskikenttäpelaaja Miika Vainikaisen rangaistuspotkumaali jäi joukkueen ainoaksi osumaksi. Jippo-miehistölle sattui ottelussa kaksi karkeaa puolustuspään virhettä, joista vierasjoukkueen Viljami Aittokoski ja Ali Al-Musawi rankaisivat armotta, ja iisalmelaiset kirjasivat voiton nimiinsä.

Pele Koljosen luotsaama PK-37 on kärsinyt kevään aikana lukuisista loukkaantumisista, ja siipirikkoisen joukkueen pelaamista harjoitusotteluista enemmistö on päättynyt tappioon. Joukkueeseen on kuitenkin liittynyt Rantakylän ottelun jälkeen muutama uusi sopimuspelaaja, kuten kokenut puolustaja Ciro Francis sekä keskikenttäpelaaja Erno Nissilä.

Jippo lähtee Iisalmeen revanssi mielessä, sillä joukkue ei ole unohtanut helmikuista tappiota.

– Odotan tasaista vääntöä kuten edellinenkin kohtaaminen oli. Toivottavasti onnistumme joukkueena valmentajan haluamissa asioissa ja voitamme, kun edellisestä ottelusta jäi vähän hampaankoloon, sanoo Jipon ainokaisen PK-37:n verkkoon viimeksi viimeistellyt Miika Vainikainen.

Joukkueen alkukevät on sujunut varsin nousujohteisissa merkeissä. Viime viikolla sarjaporrasta alempana pelaava Warkaus JK kaatui Rantakylässä vakuuttavasti 9-0, seitsemän eri pelaajan osuttua vastustajan tolppien väliin.

– Itseluottamusta löytyy koko joukkueelta viime ottelun jälkeen. Pre-season on mennyt tulosten valossa vähän vaihtelevasti, mutta nyt on alla pari voittoa. Peli itsessään on joukkueella kehittynyt koko ajan parempaan suuntaan, ja viikonloppuna tullaan näkemään kevään parasta peliä meiltä, Vainikainen uskoo.

Jippo lähtee otteluun hieman varamiehisenä ilman Teemu Hallikaista, Arttu Hyttistä, Jere Kähköstä, Miko Mäkirinnettä, Markus Swahnea, Tuomo Tolosta ja Irakli Sirbiladzea. Joukkueen kokoonpanossa nähdään testipelaaja, VPS Akatemiaa vielä kevään Kakkosen Cupissa edustanut laitapelaaja Juska Päivänurmi.

 

PK-37 – JIPPO lauantaina 13.4. klo 13.00 Kankaan Liikuntapuistossa, Iisalmessa