Jippo matkustaa huomenna sunnuntaina neljänteen sarjaotteluunsa Keravalle, jossa se kohtaa Pallokerho Keski-Uusimaan. Ottelu on Jipolle jo kolmas yhdeksän päivän sisään, mutta PKKU:lla on vielä päivän tiiviimpi tahti, sillä heille ottelu on kolmas kahdeksan päivän sisään. Ottelu potkaistaan käyntiin klo 18 Kalevan Urheilupuiston tekonurmella.
PKKU on perustettu vuonna 2005 ja se toimii Keski-Uudenmaan alueen kilpajalkapalloon keskittyvänä kokoomaseurana, jonka tarkoituksena on koota Keravan Pallo -75:n ja Tuusulan Palloseuran motivoituneimmat pelaajat samaan joukkueeseen. PKKU nousi takaisin Kakkoseen kauden 2016 päätteeksi ja he sijoittuivat viime kaudella A-lohkon keskikastiin. Joukkueen tärkeimpiä pelaajia ovat keskikentän Milo Jung sekä hyökkääjä Matti Saari, mutta joukkue saa apuja myös Veikkausliigasta FC Lahden kanssa solmitun yhteistyösopimuksen myötä. Kauden kolmessa ensimmäisessä ottelussa liiga-apuina kentällä ovat käyneet mm. Oskari Kekkonen, Paavo Voutilainen, Fareed Sadat sekä Irfan Sadik.
PKKU:n kauden alku on ollut heikko, sillä joukkue on hävinnyt kaikki kolme otteluaan. Ensimmäisessä ottelussa tuli tappio kotona Viikingeille 1-2, toinen ottelu MP:n vieraan päättyi lukemiin 1-0 ja edellinen kohtaaminen kotikentällä Gnistania vastaan päättyi johtoaseman menetyksen jälkeen 1-2 -tappioon. PKKU:n maalit ovat viimeistelleet Robbie Azodo ja Fareed Sadat.
Jipon kauden alku on ollut aika lailla päinvastainen, sillä joukkue on voittanut kolmesta ottelustaan kaksi ja pelannut yhden tasan. Edellinen ottelu päättyi kotikentällä Mikkelin Palloilijoita vastaan tasaisen ottelun päätteeksi voittoon lukemin 2-0. Jipon maalintekijöinä tässä otteluissa onnistuivat Teemu Hallikainen sekä Miko Mäkirinne. Jipolta on huomisesta ottelusta poissa loukkaantunut Irakli Sirbiladze sekä vielä hieman vajaakuntoisena kotiin jäävä Ville Teräsranta, mutta muut pelaajat ovat kutakuinkin käytettävissä. Ottelussa Jippo todennäköisesti kierrättää hieman pelaajiaan, että kentälle saataisiin otteluruuhkan keskellä tuoreita jalkoja. Vahvan alkukauden pelannut ja kaksi upeaa syöksypuskumaalia viimeistellyt Miko Mäkirinne nähtäneen kuitenkin tässäkin ottelussa Jipon avauskokoonpanossa.
– Tämä ottelu on meille nyt kolmas lyhyen ajan sisään, mutta sama tilanne on kaverillakin. Ottelussa varmasti on ratkaisevaa se, kumpi joukkue on palautunut paremmin. Huomenna vaihtopelaajien rooli ja tuoreet jalat ottelun ratkaisuhetkillä korostuvat. Meillä ei ole huomisesta ottelusta muuta tavoitetta kuin kolme pistettä. Ottelu tulee olemaan vaikea, sillä PKKU haluaa varmasti todella kovasti ensimmäiset sarjapisteensä. Meidän tulee pelata omaa peliä ja sen onnistuessa olemme lähellä pisteitä. Itselläni kroppa on hyväntuntuinen ja tavoittelen ehdottomasti lisää maaleja, kommentoi Mäkirinne.
Ottelusta on tarjolla jälleen livelähetys, johon pääset käsiksi tilaamalla Jipon uutiskirjeen. Linkki lähetykseen löytyy tilaamisen jälkeen sähköpostiisi saapuvasta viestistä.
 
Pallokerho Keski-Uusimaa (PKKU) – JIPPO su 13.5. klo 18 Kalevan Urheilupuiston tekonurmi, Kerava.