Otteluennakko: SC Riverball – JIPPO

Kuva: Marko Pennanen

24.9.2016. Tuona päivämääränä päättyi Jipon seurahistorian ensimmäinen kausi Itä- ja Keski-Suomen Kolmosessa. Huomenna perjantaina päättyy vuorostaan seitsemän ja puolen kuukauden mittainen odotus, kun sarja käynnistyy kauden 2017 osalta. Sarja-avauksessa vastassa on tuttuakin tutumpi paikallisvastustaja SC Riverball, joka on parin viikon takaisen Regions’ Cupin toisen kierroksen ottelun tapaan kotijoukkueena tällä kertaa Mehtimäellä pelattavassa ottelussa. Regions’ Cupin ottelun Jippo vei lukemin 0-2 (0-1) Teemu Hallikaisen ja Abdirahman Abdallen maaleilla.

Viime kauden keskinäisissä sarjaotteluissa Jippo oli parempi maalein 4-1 ja 1-0. Lisäksi joukkueet ovat historiansa aikana kohdanneet kahdesti Suomen Cupissa, jossa Jippo voitti 2010 maalein 3-0 ja 2016 maalein 2-0. Jipon saldo Riverballia on siis toistaiseksi puhdas, ja sellaisena sitä lähdetään perjantaina pitämäänkin.

Jipon kokoonpanosta on työkiireiden takia poissa viime kaudella juuri Riverballia edustanut Erkka Sjöblom. Viime viikon voitokkaasta ToU-ottelusta loukkaantumisen takia sivussa olleen Miko Mäkirinteen pelaaminen on vielä epävarmaa. Muita poissaolijoita ei liene Jere Kähkösenkin palatessa rinkiin.

– Joukkue on valmistautunut nyt alkavaan sarjaan 4kk, joten kaiken pitäisi olla valmiina. Mahtava päästä pelaamaan pisteistä, toivottavasti mahdollisimman moni Jippo-henkinen löytää katsomaan kauden avaavaa paikallisderbyä, Kähkönen toivoo.

SC Riverball – JIPPO, perjantaina 5.5. klo 18.30 Mehtimäellä. Liput 5€/3€