FC Kontu -JIPPO B1 0-1 (0-0)
Moi kaikki,
JIPPO B1 kävi pelaamassa harmittavasti tasan Pohjois-Helsingissä, FC Konnun kanssa maalein 1-1 (0-0).
Harmittavasti sen takia, että voittoa tarjottiin kyllä ensimmäisen jakson aikana. Ensimmäisen 20 min. aikana
oli monta “läheltä piti” tilannetta mistä oli paikat murtautua läpi. Se viimeisen syötön laatu sekä ajoitus ei ollut
kohdillaan. Mutta silti erittäin tärkeä yksi piste ja näin sarjapaikan pitäminen pysyy vielä “omissa jaloissa”.
Pelin alku oli ihan poikien hallinnassa. Halu tehdä töitä oli parempaa ja palloa pidettiin helpoilla syötöillä
joukkueella ja liikkkuminen oli selvästi terävämpää kuin kotijoukkueella. Mutta ei niin ei, palloa ei saatu maaliin
saakka, se pysähtyi joko paitsioon tai huolimattomaan viimeiseen syöttöön. Tauolle siis 0-0 tilanteessa.
Toiselle puoliskolla Kontulaiset tulivat vähän paremmalla jalalla. Selvästi kumpikin joukkue tiedosti pelin tärkeyden.
Se näkyi rikkeinä, vapareita vihellettiin kummallekin joukkueelle. Sitten JIPPO sai vaparin 45min.oikealta laidalta.
Tommi Rautiainen keskitti ja Samu Turunen “siirsi” pallon sisään maaliviivoilta ja tilanne pojille 0-1. Tästä peli jatkui
tasaisena, mutta 3 min. myöhemmin palloa ei saatu purettua selkeästi pois maalivahdin alueelta. Pallon tavoittelu
tilanteessa pallo osui epäonnisesti JIPPON pelaajan käteen ja kotijoukkueelle vihellettiin rankkari. Siitä tilanteeksi
1-1. Tämän jälkeen kummallakin joukkueella oli omat paikat vielä maalin tekoon. Paras paikka oli kotijoukkueella
veto ylärimaan ja siitä jälkitilanteesta vapaasti pääsi FC Konnun kapteeni laukomaam, mutta hiuksen hienosti ohi.
Näin pisteet jaettiin tuloksella 1-1.
Taistelu siis jatkuu. Seuraava peli on Su 11.9. Myyrmäen stadionilla klo 15.00 VJS – JIPPO B1