Legirus Internet – JIPPO B1 2-0 (0-0)
JIPPON B1 pelit YKKÖSEN sarjassa jatkuivat Vantaalla (Korso)
Legirus Areenalla. Tasaisen väännön voitti FC Legirus Inter tuloksella
2-0 (0-0).
Peli alkoi tasaisesti keskikentän pelillä. Pojat pitivät “muodon” hyvin puolustus suuntaan. Eikä kotijoukkue päässyt siten maalipaikkoihin.
Myös pojilla oli muutama paikka murtautua “boxin” sisään, mutta se ihan viimeinen syöttö ei vain löytynyt oikeaan paikkaan. Ensimmäinen puoliaika olikin tarkkaa ja hyvää pelaamista pojilta puolustus suuntaan.
Vastahyökkäys pelaaminen sitten kyllä vaatii vielä hiomista.
Toinen puoliaika alkoi samanlailla tarkasti niin kuin ensimmäinen. Sitten 64min. kohdalla Legirus pelaaja kaadettiin sivulta tulleen laita vaparin “jälki tilanteessa”. Pallo pilkulle ja Laurila Ruben ei erehtynyt. Kotijoukkue
Meni 1-0 johtoon. Taistelu jatkui pojilla, mutta sitten 70min. pallo toimitettiin maalin eteen Miikka Naumanen torjui pallon eteensä ja Pauk Jegor oli maalin edessä
kärkkäämpi kuin JIPPON puolustus. Legirus johtoon 2-0, joka oli myös lopputulos.
Tiivistettynä peli oli hyvää ensimmäinen erä varsinkin puolustus suuntaan ja osittain
myös toinen. Mutta maalipaikkojen hyödyntäminen “ontui” pahasti. Täytyy myös todeta, että vaikka taistelu/yritys oli tänäänkin hyvää loppuun asti, niin kyllä se
“raskas kausi” (..lue häviöiden määrä) näkyy “häviö tilanteessa” tahtomattakin.
Mutta kaikesta huolimatta peli on mennyt nyt viime peleissä vähän eteenpäin.
Myös sairasosasto alkaa pikku hiljaa tyhjentyä ja näin saadaan kaikki pelaajat myös pelikentälle(Kts. Peliryhmä). Niin uskon kyllä, että joukkueen peliesitykset