fbpx

Harjoituskauden neljännessä ottelussaan JIPPO kohtasi yhteistyöseura LehPan, joka valmistautuu omaan kolmosen kauteensa. Rantakylän hallissa pelattu ottelu oli odotetusti “isoveljen” hallintaa eikä paremmasta joukkueesta jäänyt epäselvyyttä.

Ottelu alkoi JIPPO:n osalta kurjalla tavalla, kun Aleksi Nissinen loukkaantui ikävän näköisesti vain parin minuutin pelin jälkeen. Allu joutui jättämään kentän ja tilalle kirmasi terävästi läpi ottelun esiintynyt Terrence Smith. JIPPO piti ensimmäisen jakson pallonhallinnan itsellään melko selkeästi, mutta ensimmäiset 35 minuuttia maalintekopaikkojen luominen oli haastavaa. Yläkerran trio Fujimura-Smith-Turunen sai kuitenkin muutamia tilanteita luotua JIPPO:n sopimusvahdin Erkka Oikarisen maalille. Myös Santeri Saarenkunnaksella oli tilaisuus siirtää JIPPO johtoon Turusen keskityksestä, mutta pusku meni hieman yli maalin. Jakson viimeiset 10 minuuttia isännät saivat luotua kovempaa painetta LehPan maalille, mutta vieraiden puolustus ja Oikarinen selvittivät lähentelyt.

Toisella jaksolla punapaidat jatkoivat siitä, mihin ensimmäisen nelivitosen jälkeen jäivät. Ryo Fujimura toimitti palloa pariinkin kertaan vaarallisen näköisesti maalille kulmapotkusta sekä kuljetuksen päätteeksi, mutta nämä yritykset eivät vielä tuottaneet tulosta. Lopulta 63. minuutilla Miro Turunen sai pallon oikealla laidalla, eteni boksiin ja viimeisteli hienosti pallon taka-alakulmaan. Vain minuutti tästä ja Timo Tahvanaisen komea keskitys löysi pystyyn juosseen Smithin nappulakengän rangaistusalueella. Tikolta hallittu viimeistely ja peli 2-0:aan. Viisi minuuttia tästä ja Smithillä oli tilaisuus tehdä ottelun toinen maalinsa hyvän ottelun oikean laitapakin paikalla pelanneen Eetu Viitaniemen nousun jälkeen, mutta laukaus Oikarisen torjunnasta hieman ohi maalin. 70. minuutilla Viitaniemi esitti jälleen hyvän nousun rangaistusalueen tuntumaan. Pallo Saarenkunnakselle boksiin, jota Oikarinen vastaantullessaan joutui rikkomaan rangaistuspotkun arvoisesti. Turunen laukoi täplältä pallon kolmannen kerran LehPa-rysään, vaikka Oikarinen olikin saada näppinsä väliin oikein aavistettuaan. Hetken päästä tästä neljäs JIPPO-maali ei ollut kaukana, mutta linjatuomari liputti Saarenkunnaksen hienon puskumaalin paitsiona pois. Lisäajalla LehPan Klaus Nevalainen rikkoi vieraiden kuparisen lähietäisyydeltä, loppulukemat 3-1.

JIPPO:n kone lähti rullaamaan ottelussa dieselveturin lailla alun jälkeen. Puolustussuuntaan ei punaisilla ollut isompaa hätää oikeastaan missään vaiheessa eivätkä lisämaalitkaan kauaksi jääneet. Työ on kuitenkin kesken ja onneksi harjoitusotteluita on vielä jäljellä kolme kappaletta. Näistä seuraava pelataan ensi viikon sunnuntaina, kun Rantakylään vieraaksi saapuu Kakkoseen täksi kaudeksi takaisin noussut ja C-lohkossa pelaava KajHa.

Avaus: Piirainen; Tahvanainen (C)-Kela-Åhman-Viitaniemi; Kettunen; Vainikainen-Saarenkunnas; Fujimura-Nissinen-Turunen.

Lisäksi vaihdosta kentälle tulivat: Terrence Smith, Lari Liukkonen, Veeti Piiparinen, Joona Malinen (B-jun) & Sami Aho (B-jun)

Seuraava harjoitusottelu: JIPPO-KajHa  I  Sunnuntaina 3.4.  I  klo 14.00  I  Rantakylän liikuntahalli

Kuva: Mikko Kalavainen